Izvirska voda je dragocena dobrina


Izvirska voda ima svoj izvir v podzemnem vodnem viru. Kot taka vsebuje zdrave mikrobiološke elemente. Vir vode za avtomat je tako naraven in čist, kot tudi zaščiten pred kakršnimikoli tveganji zunanje okužbe, kot so bakterije ali virusi. Izvirska voda je v svojem naravnem stanju namenjena za prehrano ljudi. Polni se na izviru ter ima tudi po polnjenju enako čistost kot na izvoru. Naravna izvirska voda se polni na izviru, ki se nahajaj na zaščitenih območjih, v gorah ali gozdovih, saj ti niso bili v stiku z industrijskim onesnaževanjem.
Zaradi slabega odnosa do okolja tudi pitna voda v Sloveniji (npr. v Celju) ni več takšna, kot je bila nekoč, vendar pa je njena kakovost še vedno zadovoljiva.

izvirska pitna voda vila 902


Izvirska voda Vila 902 - najčistejša pitna voda v Sloveniji

Voda Vila izvirska voda 902 je doma v neoporečni, prvovrstni naravi. Priteka iz osrčja alpske krajine, iz izvira na Kašni planini, na 1100 m nadmorske višine, polni pa se le 200 metrov nižje na 902 metrih nadmorske višine. Voda Vila izvirska voda 902 je najčistejša voda v Sloveniji - po svoji strukturi spada v skupino nekemično najbolj čistih, mehkih naravnih voda v Sloveniji in Evropi.

NUDIMO TUDI KAKOVOSTNE AVTOMATE ZA VODO!


Voda Vila izvirska voda 902 v sebi nosi pridih rose jutranjega svita, radoživosti žuborečega potoka, drznosti padajočega slapa in vilinske mehkobe. Harmonizira naše telo, poživlja naš dan, nas vsakič znova prerodi in okrepča. Ohranja naš stik s prvobitno naravo in prinaša čisto energijo življenja.

izvirska pitna voda iz aparata z balonom


Baloni vode vse bolj priljubljeni


V zadnjih letih postaja pitje vode iz plastenk, tako imenovanih balonov za vodo s plastičnimi kozarčki in steklenic čedalje bolj priljubljeno. Prednost aparatov za točenje vode v balonu je, da si vedno lahko natočimo primerno ohlajeno izvirsko vodo ali vročo vodo za pripravo napitkov. Vila Cooler zagotavlja trajno svežino in izborno kakovost, ki jo ima naravna izvirska pitna voda 902. Njen okus ohranja enak kot je na izviru.