Pitna voda je izjemno pomembna dobrina

Pitna voda je osnova preživetja, ne glede na to, kje živimo, saj vodo za pitje potrebujemo vsak dan in je ključnega pomena za naš razvoj in življenje, zato je pomembno, da je voda kakovostna, brez parazitov in ostalih nevšečnosti. V podjetju Limaks se že vrsto let ukvarjamo s prodajo kakovostnih balonov za točenje vode, ki našo izvirsko vodo pripeljejo v vaš dom ali službene prostore, tako da imate kvalitetno pitno vodo vseskozi na dosegu rok in verjamemo, da boste nad njo navdušeni, saj gre za vodo, ki priteka iz planine v alpski krajini in spada v skupino nekemično najbolj čistih in mehkih naravnih voda v Sloveniji. Kakovost pitne vode se določa z mejnimi vrednosti, ki nam pokažejo, ali je pitna voda primerna za uživanje in ponosni smo na dejstvo, da je naša pitna voda popolnoma neoporečno in so nad nad njo navdušeni vsi, ki jo poizkusijo.

vila kakovostna pitna voda

Pitna voda iz osrčja narave, ki vas bo navdušila

Pitna voda je osnovna dobrina, ki pa jo moramo izjemno ceniti, saj je marsikje po svetu izjemno težko dobiti kakovostno pitno vodo, medtem ko ima Slovenija izjemno veliko naravnih izvirov, ki zagotavljajo kakovostno in neoporečno vodo. V podjetju Limaks našim strankam nudimo kakovostno vodo Vila, ki je izvirska voda, doma v neoporečni in prvovrstni naravi, zato je izjemno kvalitetna. Najdemo jo v osrčju alpske krajine, v izviru na Kašni planini, ki leži na 1100 m nadmorske višine, mi pa jo polnimo le 200 m nižje, tako da zagotavljamo izjemno kakovost in odličen okus. S pomočjo aparatov za točenje vode imate lahko kakovostno pitno vodo direktno iz izvira v vašem domu, v javnih ustanovah ali službenih prostorih, zato ne boste več hodili piti na wc, ampak boste imeli kakovostno vodo za topel ali hladen napitek v hodniku ali celo v pisarni.

Pitna voda Vila 902 v kakovostnih aparatih za točenje vode

Pitna voda Vila je kakovostna voda, ki nosi v sebi pridih rose jutranjega svita, obenem pa harmonizira naše telo, poživi naš dan in nas preporodi, bodisi za prijetno druženje z našimi najbližjimi bodisi za kakovostno delo v pisarni. Kakovostno vodo lahko v našem podjetju naročite v aparatih za točenje vode, ki zagotavljajo številne prednosti, med kateri izstopa dejstvo, da si lahko primerno ohlajeno ali vročo vodo za pripravo napitkov natočimo kjerkoli in kadarkoli. Obenem ni odveč poudariti, da našo vodo v balonu preverjamo z znanstveno priznanimi fizikalno-kemijskimi, biološkimi in mikrobiološkimi vrednostmi, tako da je pitna voda vseskozi v mejhnih vrednostih, kar zagotavlja kakovost pitne vode in popolnoma varno pitje. Prepričani smo, da boste z našimi aparati za točenje vode izjemno zadovoljni in verjamemo, da boste s kakovostno pitno vodo na dosegu rok bolje funkcionirali v življenju.

avtomat za vodo

Kakovost pitne vode je izjemno pomembna

Pitna voda v podjetju Limaks že na izviru ustreza vsem kakovostnim zahtevam in jo polnimo brez kakršnekoli dodatne obdelave, zato lahko našim strankam ponudimo kakovost in svežino pitne vode. Zakaj je pitna voda pomembna? Pitna voda je osnova preživetja, stvar brez katere ne moremo živeti in jo potrebujemo vsak dan, zato je pomembno, da si zagotovite kakovost pitne vode, bodisi doma ali v službi. V podjetju Limaks vam nudimo neoporečno in kakovostno pitno vodo iz izvira na Kašni planini, ki bo poskrbela za boljše delovanje vašega telesa in s tem boljšo zmožnost delovanje doma in na delovnem mestu. Prepričani smo, da boste nad našo pitno vodo navdušeni. Za več informacij nas kontaktirajte po telefonu ali emailu in z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vaša vprašanja ali kako drugače pomagati.