Avtomat za vodo - cena naprave vse bolj ugodna


Avtomat za vodo
predstavlja elegantno rešitev, s katero lahko zagotovite čisto in zdravo pitno vodo. Avtomate oz. vodne bare uporabljajo mnoge trgovine, prav tako pa so z njimi opremljeni zdravstveni domovi ter ambulante, kozmetični saloni in številni drugi poslovni ter javni prostori, kjer se vsak dan zadržuje večje število strank, ki se želijo med čakanjem na storitev odžejati. Avtomat za vodo katerega cena je danes vse bolj dostopna, je priporočljiv tudi za prostore s pisarnami, kjer si zaposleni radi sami pripravijo napitke. Še posebej v primeru, če jim ni na voljo čajna kuhinja, ali pa se ve, da je voda na področju slabše kakovosti.

NUDIMO TUDI APARATE ZA KAVO!


Kako deluje avtomat za pitno vodo? Gre za tehnološko izpopolnjeno napravo, ki jo priključimo na dotok hladne vode iz vodovoda. Kar pomeni, da nam ni treba kupovati vode v balonih oziroma v velikih plastičnih sodih ali plastenkah. Investicija v nakup je res nekoliko višja, zato pa kasneje nimate stroškov z dostavo ali nakupom vode, temveč koristite vodo iz javnega vodovodnega omrežja. Če bi želeli pred nakupom avtomat za pitno vodo preizkusiti, je možen tudi najem avtomata.

avtomat za pitno vodo


Avtomat za vodo ULTRA SLIM na direkten priklop


Avtomat za vodo (cena se nahaja v ceniku) z direktnim priklopom na vodovodno omrežje ULTRA SLIM vam omogočajo točenje osvežilne hladne/sobne temperature (opcija hladna/vroča za čaje, kavo,...) vode, ki s pomočjo unikatnega nabora 3 filtrirnih vložkov poskrbi za zdravo in čisto pitno vodo. Aparat se priklopi na obstoječo vodovodno napeljavo in električno omrežje.
Prednosti uporabe aparata, ki je priklopljen na vašo obstoječe vodovodno omrežje so: vedno zagotovljena čistost pitne vode, saj se voda filtrira preko tristopenjskega sistema filtrov do 99,9%. Poleg skrbi za čisto vodo avtomat za vodo skrbi tudi za različne temperature vode. Ta je lahko mrzla, vroča ali pri sobni temperaturi

avtomat za vodo cena


Avtomat za vodo - voda iz plastičnih balonov vse bolj priljubljena


V zadnjih letih postaja pitje vode iz plastenk, tako imenovanih balonov za vodo s plastičnimi kozarčki čedalje bolj priljubljeno. Prednost, ki ga prinaša avtomat za vodo oz. voda v balonih je, da si vedno lahko natočimo primerno ohlajeno izvirsko vodo ali vročo vodo za pripravo napitkov. Kakovost vode v balonu preverjamo z znanstveno priznanimi fizikalno-kemijskimi, biološkimi in mikrobiološkimi testi. Izvirska voda že na izviru ustreza vsem kakovostnim zahtevam in jo polnimo brez kakršnekoli dodatne obdelave. Želite tudi vi v svojem poslovnem prostoru zaposlenim in strankam ponuditi pitno vodo za odžejanje? Obiščite nas.