Izvirska voda Vila je čista naravna pitna voda


Vila je najčistejša pitna voda v Sloveniji. V evropskih merilih, si deli naša Vila prvo mesto s francosko čisto pitno izvirsko vodo. Naša Vila ima izvir v neokrnjeni naravi na Kašni planini v Kamniško-Savinjskih Alpah na nadmorski višini 1100 metrov. Naša polnilnico se nahaja 200 metrov nižje od izvira, zato tudi ime čista pitna izvirska voda 902. Vila je dobila že tri prestižne medalje na mednarodnem kmetijsko - živilskem sejmu Agra vrhunsko priznanje šampion kakovosti. Čista pitna izvirska voda Vila je slovenski proizvod, ki se polni večinoma za tuje znamke. V Sloveniji se proda le manjši del proizvodnje. Ker imamo tudi svojo proizvodnjo plastenk, lahko ponudimo strankam zelo majhne količine plastenk, kar drugi proizvajalci ne omogočajo. Smo zanesljiv dobavitelj vrhunskihavtomatov izvirske čiste pitne vode, neovirano proizvodnjo imamo tudi v času večjih suš, saj imamo velike zmogljivosti podzemnih rezervoarjev.

Čista pitna voda iz balona

Čista pitna voda Vila je najčistejša v Sloveniji

V Sloveniji imamo na srečo dobro kakovost pitne vode. Na določenih območjih, ki so večkrat onesnažena, je raba ustekleničeneizvirske čiste pitne vode zelo priporočljiva. Še posebej za prehranske namene otrok in starejših ljudi. Vila je vedno čista, se pravi neoporečna, ker se redno izvajajo mikrobiološke preiskave vzorcev. Ker je izvir na čistem neposeljenem območju, je možnost onesnaženja izvira zelo majhna. Tudi tranzit do polnilnice je zelo kratek, v izogib kontaminacij. Pri proizvodnji oziroma polnjenju aparatov čiste pitne izvirske vode v steklenice uporabljamo sodobno polnilno opremo, ki izpolnjuje vsa merila zakonodaje EU.

NAROČITE SI SVOJO IZVIRSKO PITNO VODO PO UGODNI CENI

Balon vode za aparate Vila Cooler

Našo izvirsko čisto pitno vodo Vila polnimo v plastenke 0,5 l in 1,5 l ter v balone 18,9 l. Plastenke so sicer zelo praktične za uporabo, naš aparat z balonom Vilapa zagotavlja svežino in dolgotrajno kakovost. Okus izvirske čiste pitne vode dolgo ohranja enak kot je bil na izviru.

Najčistejša slovenska pitna voda