Aparat, ki deluje na balon vode nam omogoča brezskrbno oskrbo s čisto vodo


Veliko se nas poslužuje ugodnosti, ki nam jih ponujajo aparati za točenje vode. Voda, ki jo natočimo iz aparata je zmeraj primerno hladna, aparat pa nam ponuja tudi možnost točenja vroče vode za pripravo čaja, kave ali drugih napitkov.


Zraven tega, da nam aparat za vodo ponuja omenjene prednosti je voda v balonu zmeraj pod nadzorom polnilca in inšpekcijskih služb, ki njeno kakovost redno preverjajo. Kakovost vode tako ostaja nespremenjena.

Balon vode


Pri nas vam ponujamo kvalitetno vzdrževanje aparatov in redno kontrolo kakovosti vode


Tudi v našem podjetju vam zagotavljamo kakovostno vzdrževanje aparatov z baloni vode. Balone vode bomo dostavili na želeno lokacijo, pri nadaljnjem vzdrževanju aparatov pa se strogo držimo evropskih smernic ter tako poskrbimo, da je voda čista in pitna.


V podjetju Limaks d.o.o. vam ponujamo balon čiste pitne vode


Voda, s katero balon vode polnimo, ustreza vsem kakovostnim zahtevam že na samem izviru, balon vode pa napolnimo brez kakršnekoli dodatne obdelave. Tako je čista in pitna voda.

čista pitna voda


Odločite se za Vila izvirsko vodo 902


Odločite se za nakup balona vode napolnjenega z Vila izvirsko vodo 902. Vila izvirska voda predstavlja enega izmed najčistejših virov pitne vode v Celju. Po svoji kemični strukturi Vila izvirska voda 902 spada med najbolj čiste in mehke vode tako v Sloveniji kot tudi v Evropi. Priteka namreč iz osrčja alpske krajne, njen izvir je na Kašni planini, na približno 1100m nadmorske višine, polni pa se le 200m niže.

VEČ O AVTOMATU ZA VODO


Naročite svoj balonček vode in si zagotovite čisto in pitno vodo še danes!


Cena pitne vode bo v prihodnje vse višja. Oglejte si našo spletno stran:http://limaks.si/produkti/aparati-za-tocenje-vode-v-balonu/ in se prepričajte o kakovostnem produktu. Za več informacij smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi preko spleta. Smo izjemno odzivni in bomo na vaša vprašanja tako hitro odgovorili. Prepričajte se o ugodni ceni balona vode in svojo čisto in pitno vodo naročite še danes!