Kvaliteten aparat za vodo sedaj dostopen po izjemni ceni

Glavna dejavnost podjetja Limaks d. o. o. je že od leta 1999 distribucija aparatov za točenje čiste izvirske vode iz 18,9 l plastenk oziroma balonov. Poleg tega pa v našem podjetju opravljamo servisiranje in higiensko vzdrževanje aparatov oziroma avtomatov za vodo. Zavedamo se, da je za uporabnika aparata za vodo primerna skrb za higiensko vzdrževanje izrednega pomena, zato svoje delo opravljamo strokovno. V naši ponudbi boste našli naslednje aparate za vodo po ugodni ceni: ULTRA SLIM aparat na direkten priklop, aparate za točenje mineralne vode v balonu, avtomati za izvirsko vodo Radenska Still ter aparate za kavo. Če vas to zanima, nam pošljite vprašanje in poslali vam bomo konkretno ponudbo s ceno za avtomat za vodo.

Aparat za mehurčkasto vodo cena


Avtomat za vodo - vodni aparat na filter za še boljšo vodo

ULTRA SLIM avtomat oziroma aparat za vodo na direkten priklop je vodni aparat z direktnim priklopom na vodovodno omrežje, ki vam omogoča enostavno točenje vode. Deluje s pomočjo nabora treh filtriranih vložkov v vodnem aparatu in tako poskrbi, da v kozarec priteče zdrava in čista voda. Gre za izjemno priljubljen vodni aparat s filtri, ki se preprosto priklopi na obstoječo vodovodno napeljavo in električno omrežje. Ima opcijo točenja tako hladne kakor tudi vroče vode. Uporaba tega aparata za vodo je izredno preprosta. Z vodnim aparatom, ki vodo filtrira preko tristopenjskega sistema filtrov, bo vedno zagotovljena čistost pitne vode. Cena investicije je majhna v primerjavi s kvalitetno vodo, ki jo boste lahko pili.

NAJEM APARATA ZA VODO Z MEHURČKI


Aparat za točenje vode v balonu

Če se odločite za aparat za točenje vode z mehurčki v balonu, si boste vedno lahko natočili primerno hladno ali vročo vodo. Kakovost vode v aparatu za vodo (balon) redno preverjamo s primernimi biološkimi in mikrobiološkimi testi. Balon avtomat za vodo je enostaven za uporabo, plastenke pa vam dostavimo na katerokoli lokacijo. Če imate kakršno koli vprašanje o aparatih za naravno mineralno vodo oziroma vodo brez mehurčkov, vam bomo z veseljem odgovorili.

avtomat za mineralno vodo cena