Avtomat za vodo Limaks d.o.o. vzpostavlja stik med vami in naravo.

V podjetju z dolgoletno tradicijo se zavedajo, kako pomembna je brezhibno čista pitna voda za človekovo zdravje in dobro počutje. Avtomat za vodo je najkrajša pot do prave izvirske vode. Dogovorite se lahko za najem avtomatov za vodo za direktni priklop na vodovodno omrežje ali za balone vode. Ugodna cena vode in njena kvaliteta bosta izničili vse vaše morebitne dvome glede najema aparata za vodo. Avtomat za vodo - najem aparata za direktni priklop ali baloni vode

NUDIMO TUDI APARATE ZA KAVO!

Najem aparata za vodo

avtomat za vodo najemNajem aparata za vodo omogoča pomemben prihranek denarja v primerjavi z nakupom. V podjetju Limaks d.o.o. se še kako zavedamo, kako pomembna je sveža pitna voda za zdravje in dobro počutje. Voda je vir življenja in človek naj bi popil vsaj liter in pol vode na dan. Če je nimamo pri roki, se nanjo tudi težko spomnimo. Tudi obiskovalci vaših prostorov in stranke vam bodo hvaležne za pozornost, ko bodo pri vas naleteli na avtomat za vodo, kjer bodo lahko elegantno potešili svojo žejo. Hvaležni vam bodo za kraljevsko udobje, ki jim ga lahko omogočite z najemom avtomatov za vodo. In lahko si predstavljate, koliko lažje se bodo odločale prav za vaše izdelke ali storitve, če jim zadostite osnovno življenjsko potrebo - vodo. Ali vam je ljubši najem aparata za vodo za direktni priklop ali za balone vode, je odvisno seveda od lokacije in vaših razpoložljivih vodovodnih priključkov, pa tudi od vaše osebne odločitve. Avtomat za vodo za direktni priklop je preprost in varen za uporabo. Odlikujejo ga samozapiralne pipe ali elektronsko krmiljenje. Sodobni filtri vodo mehansko očistijo blata, peska, rje in drugih večjih delcev v vodi. Vsebujejo pa tudi mehčalec vodnega kamna, kar pa zagotavlja daljšo življenjsko dobo avtomata. Da voda ohranja svojo naravno lastnost, to je pitnost brez vonja in okusa, vam pomaga doseči kvaliteten aparat za vodo podjetja Limaks d.o.o..

VEČ O PITNI VODI TUKAJ!

Aparat za vodo - cena?


Voda je dobrina, ki zahteva skrbno obravnavo od izvira do končnega uporabnika. Z vodo je treba ravnati spoštljivo, zato v prid najema aparata za vodo govori tudi ugodna cena vode naših avtomatov za vodo, kar velja tudi za promocijsko vodo.

najem aparata za vodo