Avtomati za vodo po ugodni ceni. Čista pitna voda - najboljša v Sloveniji

Avtomati za vodo so odlična rešitev za številne javne in poslovne prostore, kjer se vsakodnevno zadržuje veliko ljudi, saj jim lahko s pomočjo avtomata za vodo ponudite čisto pitno vodo. Avtomati za vodo imajo številne prednosti, ena izmed njih je zagotovo ta, da si lahko vedno privoščimo ohlajeno izvirsko vodo ali vročo vodo za pripravo čaja ali kave. Oskrba s pitno vodo je v Sloveniji sicer odlična, vendar je voda, ki jo natočimo preko avtomata preverjena z znanstveno priznanimi fizikalno-kemijskimi, biološkimi in mikrobiološkimi testi. S pomočjo avtomata za vodo, za katerega boste pri nas plačali ugodno ceno boste pili čisto pitno vodo, ki ustreza vsem zastavljenim normativom za filtrirano pitno vodo. Avtomati za vodo so tehnološko izpopolnjene naprave, ki jih priključimo na dotok hladne vode iz vodovoda. Kar pomeni, da vam ni treba kupovati vode v balonih ali velikih plastičnih sodih. Pitna voda iz avtomata za vodo je odličnega okusa, cena aparata pa je zelo ugodna. Voda, ki priteče iz avtomata, gre skozi tri filtre, ki zagotavljajo popolnoma čisto pitno vodo.

filter za pitno vodo v Sloveniji


Ugodna cena vrhunskih avtomatov za vodo

Podjetje Limaks d. o. o. se ukvarja z distribucijo avtomatov za vodo oziroma za točenje čiste, izvirske vode (baloni), prav tako pa vam omogočamo servisiranje in higiensko vzdrževanje avtomatov za točenje pitne vode v skladu s standardi. Ponujamo vam ugodno ceno avtomatov za vodo. Priporočamo avtomat za hlajenjem vode z direktnim priklopom na vodovodno omrežje, ki vodo preko treh filtrov temeljito očisti.

PREGLEJTE PONUDBO APARATOV ZA TOČENJE VODE V BALONU


Pitna voda v Sloveniji je zelo kakovostna

V Sloveniji je pitna voda zelo kakovostna. Vila 902 je najbolj čista ustekleničena naravna pitna voda v Sloveniji, ki izvira na Kašni planini v Kamniško-Savinjskih Alpah. Gre za najboljšo in najčistejšo naravno ustekleničeno vodo v Sloveniji. Pri nas so na voljo steklenice 0,5 l in 1,5 l, za aparate za vodo pa so na voljo 18,9 l pakiranja baloni. Aparati vam zagotavljajo odlično in trajno svežino pitne vode. Najem takega avtomata za vodo je zares pametna odločitev.

Avtomati za čisto pitno vodo