Plastenka za vodo v kakovostnih aparatih

V podjetju Limaks d.o.o., ki se nahaja na Popovičevi ulici v Celju se ukvarjamo z distribucijo aparatov za točenje kvalitetne izvirske vode v 18,9 litrskih plastenkah za vodo, ki jih imenujemo tudi baloni. Naša tradicija sega v leto 1999, ko smo začeli s prodajo omenjenih aparatov, ki jo nadaljujemo tudi sedaj, ko našim kupcem ponujamo čisto vodo, ki jo zagotavljamo z rednim servisiranjem in higienskim vzdrževanjem aparatov in plastenk za vodo s filtri v skladu s standardi EBWA-Hygiene Code po navodilih proizvajalca. Zavedamo se, da je čista voda osnova za človeško delovanje, zato ves svoj napor usmerjamo v zagotavljanje kvalitete, ki bo navduševala vas, naše stranke. Pomembno je dejstvo, da naša izvirska voda že na izviru dosega vse kakovostne zahteve, tako da jo polnimo brez kakršnekoli dodatne obdelave. Plastenke z vodo tudi dostavljamo.

Plastenka za vodo brez bpa


Plastenka za vodo s kvalitetno izvirsko vodo

V našem podjetju se s sodelavci zavedamo, kako pomembna je čista in kvalitetna voda za naše življenje, zato uporabljamo izvirsko vodo 902, ki je doma v neoporečni naravi in priteče iz izvira na Kašni planini 1100 m visoko v alpski krajini, polnimo pa jo 200 metrov nižje. Naša voda spada v skupino nekemično najbolj čistih, mehkin naravnih voda v Sloveniji in nad njo so navdušeni vsi, ki jo poizkusijo. Vodo polnimo v velike plastenke za vodo s filtrom, ki jih lahko uporabljate v različne namene in z različnimi aparati, ki jih prav tako nudimo v našem podjetju. Prepričani smo, da boste tako z našo vodo kot aparati izjemno zadovoljni, saj imamo večletno tradicijo in izkušnje s polnjenjem plastenk za vodo ter servisiranjem in prodajo aparatov za točenje vode s strokovno podporo, vseskozi smo pod redno kontrolo pristojnih inšpekcijskih služb, obenem pa v podjetju deluje majhen in odziven team, ki se trudi za vaše zadovoljstvo in skupen cilj - čisto vodo v kakovostnih plastenkah za vodo. Nudimo hitro dostavo in ugodne cene plastenk za vodo.


Plastenka za vodo - redni nadzor inšpekcijskih služb

Pomembna lastnost kakovostne vode je čistost in neoporečnost le-te, zato je pomembno, da je voda v plastenkah za vodo vseskozi testirana in nadzorovana. V našem podjetju smo vseskozi pod rednim nadzorom služb za inšpekcijo živil, obenem pa naše aparate vzdržujemo po vnaprej določenih normativih in natančno izvajamo sanitacije, tako da se za čistost in neoporečnost vode v našem podjetju ni potrebno bati. S plastenkami za vodo oskrbujemo številna podjetja, šole, bolnišnice, zavarovalnice in banke ter nam je v veselje, da so naše stranke zadovoljne in imajo na voljo kakovostno pitno vodo. Naše prednosti so visoka kakovost, stalni nadzor in dejstvo, da ni obratovalnih stroškov. V kolikor si tudi vi želite doma, v podjetju ali šoli aparat za točenje vode v plastenkah in imeti vseskozi na voljo primerno ohlajeno izvirsko vodo ali vročo vodo za kavo ali čaj, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo predstavili naše aparate in plastenke za vodo s filtri.

dostava plastenk za vodo s filtrom


Plastenka za vodo s filtrom po ugodni ceni

V našem podjetju nudimo kakovostne plastenke za vodo s filtrom brez bpja. Kaj pomeni kratica bpa? BPA je bisfenol A in je monomer za izdelavo polikarbonatne plastike, mi pa imamo na voljo plastenke za vodo brez bpa in kakovostno, čisto izvirsko vodo. Kakovost naše vode preveerjamo s priznanimi biološkimi, mikrobiološkimi in fizikalno-kemijskimi testi, obenem pa zagotavljamo redno vzdrževanje in čiščenje aparatov, ter enostavna uporabo in dostavo plastenk za vodo na željeno lokacijo. Po nakupu ni več obratovalnih in investicijskih stroškov, na voljo pa imate čisto vodo, ki jo lahko pijete ohlajeno ali vročo za različne napitke, kot sta kava ali čaj. Plastenke za vodo so v našem podjetju na voljo po ugodni ceni in prepričani smo, da vas bosta navdušila tako voda kot naša plastenka.

KONTAKTIRAJTE NAS Z VPRAŠANJI O CENI PLASTENK ZA VODO