Nakup vrhunske kuhinje po meri

Razmišljate o nakupu vrhunske kuhinje po meri? Kuhinja ponavadi predstavlja večjo časovno in finančno investicijo, zato je skrbna izbira ključnega pomena. Ponudba na trgu kuhinj je danes že tako široka, da brez težav najdemo primerno za naš dom. Po zaslugi izdelave pohištva po meri tudi prilagoditev meram in posebnostim v prostoru ne predstavlja večjega izziva.

Izdelava vrhunske kuhinje po meri je v podjetju Kuhinje Erjavec popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam, in to ne glede na to, ali je vaša sanjska kuhinja klasična ali moderna. Kuhinje Erjavec v klasičnem slogu bodo očarale večne klasike, ljubitelje brezčasne elegance in domačnosti lesa ter tradicionalnih barv. Ljubitelji sodobnega sloga pa boste navdušeni nad ravnimi linijami in gladkimi površinami, estetiko in praktičnostjo moderne in funkcionalne vrhunske kuhinje po meri.

vrhunske kuhinje po meriizdelava pohištva po meri

Izdelava pohištva po meri za popolno kuhinjo vaših želja

Izdelava pohištva za vrhunske kuhinje po meri prinaša številne prednosti. Daje nam možnost kar najbolje izkoristiti dano površino, obenem pa nam izdelava pohištva po meri omogoča optimalno prilagoditi kuhinjske elemente, opremo in delovne procese našim potrebam.

Mnogi so danes še vedno prepričani, da so zaradi velike možnosti izbire materialov vrhunske kuhinje po meri precej dražja od standardne. Že res, da je cena, ki jo prinaša izdelava pohištva po meri, odvisna od kakovosti materialov, vendar to še zdaleč ne pomeni, da je kuhinja po meri vedno dražja. Sploh če upoštevamo prihranek prostora z izdelavo po meri, je cena kuhinje po naročilu pravzaprav lahko zelo ugodna.

NA VOLJO TUDI VGRADNE OMARE PO MERI

Pohištvo po meri tudi za ostale prostore vašega doma

Poleg vrhunske kuhinje po meri vam v podjetju Kuhinje Erjavec izdelamo tudi pohištvo po meri za ostale prostore vašega doma. Garderobna omara po meri predstavlja odlično rešitev za vsako predosbo, saj vam nudi prostoren kotiček za shranjevanje vaših plaščev, jaken, torbic, pa tudi dežnikov in ostalih kosov vaše garderobe. Za še večjo funkcionalnost garderobne omare bodo poskrbela drsna vrata po meri.

Obiščite našo spletno stran in si oglejte ponudbo za spalnice, otroške in mladinske sobe ter dnevne sobe po meri. Vabljeni.