Pošlji povpraševanje

Dnevne sobe po meri, ki odražajo vaš značaj


Dnevna soba je središče vsakega doma, zato je pomembno, da nudi udobje in prostor za počitek. Ker sonamenjene različnim skupinskim ali posameznim dejavnostim družinskih članov, morajo biti urejene tako, da ustrezajo željam in potrebam vseh. Dnevne sobe po meri upoštevajo vaše želje in se popolnoma prilagodijo vašim potrebam. Bistvenega pomena pri načrtovanju pa je, da pohištvo in opremo primerno umestimo v prostor glede na slog, ki smo si ga izbrali. Večina ljudi izbere slog, ki ustreza ustaljenim smernicam - tako se odločijo za klasične dnevne sobe ali moderne dnevne sobe. V našem podjetju vam bodo strokovnjaki svetovali pri izbiri in vam dnevno sobo po meri tudi izrisali.


Opremljanje klasične dnevne sobe - masivno pohištvo se bohoti v kraljevskem slogu

Pohištvo dnevne sobeKlasične dnevne sobe so prepoznavne po tem, da je pohištvomasivno in se bohoti v kraljevskem slogu. Klasičen slog je tako edinstven in enkraten, da se le malokdo odloči zanj. Tisti, ki se odločijo za slog klasikerazstaviti svoje najdragocenejše predmete: slike, dragocene vaze, srebrni jedilni pribor... Prvi korak pri načrtovanju dnevne sobe po meri je ta, da si prostor temeljito ogledamo. Pohištvo dnevne sobe naj bo razporejeno tako, da nam ne glede na to, kje v prostoru smo, daje prijeten občutek. Klasična dnevna soba mora imeti dovolj svetlobe tako podnevi kot tudi v večernih urah, ko uporabljamo umetno svetlobo. Sedežna garnitura s klubsko mizico, televizijski in radijski sprejemnik so najpomembnejša oprema klasične dnevne sobe. Kar se tiče omar in drugega pohištva, je bolje, da se omejimo na najmanjšo možno mero, saj lahko preveč pohištva pomanjša tudi velik prostor. Zato pri opremi dnevne sobe razmišljajmo zelo racionalno in res namestimo le tisto, kar nujno potrebujemo.


Moderne dnevne sobe - minimalistična oprema in čiste, ravne linije


Moderne dnevne sobe so moderne zaradi svojih ravnih in čistih linij ter minimalističnega sloga. Svoj čar moderne dnevne sobe pokažejo z materiali in z izbranimi barvami v toplih barvnih kombinacijah, ki prostor poživijo in vizualno napolnijo. Oprema za dnevne sobe je minimalistična - udobna sedežna garnitura, klubska mizica, morda kakšna polica ter omarica za televizijo. Bistvo moderne dnevne sobe je v čim večji odprtosti in dihanju prostora. Pohištvo je večfunkcijsko in prijazno za uporabo in čiščenje. Moderne dnevne sobe odražajo skrbnost, življenjski slog in izvirnost gostitelja.

Pohištvo Erjavec d.o.o. | Klasične in moderne dnevne sobe ter oprema - povezave do naše spletne strani: