Pošlji povpraševanje

Vgradne omare po meri - optimalen izkoristek prostora

Si urejate prvo stanovanje, in si, namesto da bi se ga veselili, glavo belite z vprašanjem, kako v ta mali prostorček »stlačiti« kar največ vaše lastnine? V podjetju Pohištvo Erjavec imamo za vas pravo rešitev, saj vam ponujamo različne vgradne omare po meri, vgradne garderobne omare in vgradne omare z drsnimi vrati. Vgradne omare so sinonim za kakovost in estetiko! Naročite vgradne omare z drsnimi vrati po meri in vašemu stanovanju zagotovite optimalen izkoristek prostora. V naši ponudbi boste našli tudi različna notranja drsna vrata, ki jih lahko uporabljate kot predelne stene.

Vgradne omare Pohištva Erjavec - kakovost in estetika

Pri nas izdelujemo vgradne garderobne omare že več kot 10 let. Ves čas budno pazimo, da so vgradne omare z drsnimi vrati narejene zgolj iz materialov priznanih evropskih proizvajalcev. Vgradne omare so namreč dobre le, če imajo kakovostna drsna vrata, poleg tega pa morajo biti vgradne omare po meri izdelane z veliko natančnostjo. Našim cenjenim kupcem zagotavljamo, da vgradne omare našega podjetja izpolnjujejo vse naštete pogoje.

Vgradne garderobne omare odražajo vaše lastne potrebe in želje

Ker vam vgradne garderobne omare izrišemo in naredimo po meri in s tem 100 % izkoristimo vaš prostor, lahko naše vgradne omare z drsnimi vrati postavite v prav vse sobe vašega stanovanja. Poleg tega imajo vgradne omare po meri tudi vaš osebni pečat, saj sami določite notranjo razporeditev ter zunanji izgled vgradne omare po meri s tem, da imate na razpolago več načinov izdelave notranjosti ter možnost vgradnje raznih dodatkov v vaših najljubših barvah in vzorcih. Odločitev prepuščamo vam.

Vgradne omare po meri ErjavecVgradne omare z drsnimi vrati za vsak prostor vašega doma

Vse vgradne omare za mansardo, spalnico in druge prostore imajo moderen izgled, zato lahko polepšajo prav vsak prostor vašega doma. Omare z drsnimi vrati po meri so odlična izbira za spalnice in vaša garderoba bo zaradi inovativnih dodatkov vgradne garderobne omare urejena kot še nikoli. Vgradne omare po meri iz neobčutljivih in pisanih materialov lahko postavite tudi v otroško sobo in otroci bodo svojo sobo naravnost vzljubili. Vgradne omare z drsnimi vrati so seveda primerne tudi za majhne prostore, kot so npr. predsobe, ali za delovne prostore, za katere želite, da bi izgledali kar se da urejeno. Vgradne omare po meri vam zaradi izredno lepo zasnovanih drsnih vrat pričarajo tudi čudovito dnevno sobo oziroma zaradi uporabnosti kar najbolje izkoriščeno garderobno sobo, večkrat pa se stranke odločijo in vgradne omare z drsnimi vrati vgradijo tudi v kopalnice. Vgradne garderobne omare podjetja Erjavec ne dopuščajo nikakršnih omejitev.

VGRADNE OMARE V KUHINJI ERJAVEC

Vgradne omare z dekorativnimi drsnimi vrati

V našem podjetju vam zagotavljamo, da naše vgradne garderobne omare in kuhinje po meri nimajo lepotnih omejitev. Nudimo vam pestro paleto materialov, barv in designov. Izberete lahko vgradne garderobne omare s steklenimi drsnimi vrati. Za izdelavo vaše vgradne omare po meri lahko izbirate med klasičnimi in barvnimi stekli ter med različnimi ogledali, in sicer med klasičnimi svetlimi, toniranimi in dimljenimi ogledali. Vgradne garderobne omare so kljub steklu skoraj enako varne kot ostale vgradne omare, saj so stekla in ogledala izdelana s posebno varnostno folijo.


Vaše nove garderobne omare lahko krasijo tudi drsna vrata iz različnih vrst lesa ali celo foto tapete motivom po vaši izbiri. Polepšajte vaš dom in ga funkcionalno uredite. Obiščite nas v naših razstavnih salonih ali pa nas pokličite - vabljeni! Oglejte si tudi našo ponudbo notranjih vrat.

Pohištvo Erjavec | Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati - povezave do naše spletne strani:

  • vgradne omare po meri
  • vgradne omare