Spalnice po meri - omare za spalnico in ostalo pohištvo

Si želite elegantne in estetske spalnice po meri, ki bo poskrbela za dobro spanje in odlično izkoriščenost prostora? Pristali ste na pravem naslovu, saj naše spalnice po meri že vrsto let navdušujejo zadovoljne stranke po celi Sloveniji. Osnovno pohištvo spalnice sestavljajo postelja, regali in omare, med katerimi so zagotovo najbolj funkcionalne in estetske vgradne omare z drsnimi vrati. Odločite se za podjetje Pohištvo Erjavec, kjer vam izdelamo kakovostno pohištvo, ki bo še dolgo služilo svojemu namenu; omare za spalnico, garderobne sobe ipd.

Spalnice po meri - razgibano pohištvo spalnice za dobro počutje

V spalnicah preživimo približno tretjino življenja, zato je vsekakor potrebno poskrbeti za dobro počutje. Tako kot je pomembna oprema dnevne sobe, je pomembno tudi pohištvo spalnice. Najpomembnejša je postelja, saj kakovosten spanec na udobnem ležišču v veliki meri vpliva na zdravje in počutje ljudi. Zato je zelo dobro, da so spalnice izdelane po meri. Pri nas izdelujemo postelje po naročilu - v vseh možnih oblikah in dimenzijah, pod posteljo pa lahko namestimo tudi uporaben predal za shranjevanje posteljnine. Poleg postelje vam izdelamo tudi vgradne omare, ki so lahko odprtega tipa ali s klasičnimi vrati, priljubljeno izbiro pa predstavljajo tudi omare z drsnimi vrati. Pri nas so vam na voljo drsna vrata po meri, prilagojena vsem vašim željam. Naj bodo spalni prostori v vašem domu spalnice po meri - načrtovane, izdelane in montirane s strani našega podjetja.

Spalnice po meri ErjavecČudovite spalnice po naročilu - izberite svoj stil

Spalnice po meri vam izdelamo po vašem okusu. Seveda vam pri projektu lahko tudi svetujemo. Z našim mnenjem bo vaša spalnica pridobila na funkcionalnosti, saj bo prostor optimalno izkoriščen. Notranjost vgradne omareza spalnico je izdelana iz belega iverala 19mm, standardna globina polic pa meri 50cm. Omara je izdelana brez hrbtišča, tal in stropa, na vašo željo pa vam lahko izdelamo tla. Takšno pohištvo spalnice v popolnosti izkoristi celoten prostor, poleg tega se vam na omari ne more nabirati prah. Notranjost omar sestavlja poljubno število polic in obešalne palice. Po želji vam dodamo tudi predale, košare, potezne obešalnike ter obešalnike za hlače in kravate. Tudi zunanje stene omar so prilagojene vašemu okusu - izbirate lahko med številnimi barvami in barvnimi vzorci. Priporočamo vam uporabo drsnih vrat, na katera lahko natisnemo moderne ali klasične motive, ki spalnice po meri naredijo še posebej unikatne.

SPALNICE IN KUHINJE PO MERI

Pohištvo Erjavec | Spalnice po meri in pohištvo za spalniec - povezave do naše spletne strani:

  • spalnice po meri
  • pohištvo spalnice
  • omare za spalnico