Pošlji povpraševanje

Dnevna soba ErjavecDnevne sobe in spalnice po meri

Prepričani smo, da boste presenečeni nad pestro ponudbo pohištva, ki smo jo pripravili za vas in vaše dnevne sobe. Dnevne sobe so kot center domačega ognjišča naših domov. So prostor, kjer se največ družimo z našimi domačimi ter z dobrimi prijatelji. Zato so pri Pohištvu Alples sinonim udobja in estetike zazrte v prihodnost. Naše stranke ste med drugim tudi mladi ljudje polni elana za življenje, ki veste kaj je to sodobno življenje ter oprema. Po želji pa vam ponujamo tudi bolj klasične oblike pohištva namenjenega dnevnim sobam.

NAŠE KUHINJESpalnice so po drugi strani vaš najintimnejši prostor in tak naj tudi ostane. V spalnici najdete mir sami s sabo ter preživite kvalitetne urice s svojim partnerjem. Po drugi strani se morate tudi pošteno naspati. Dovolite nam, da v vašo spalnico doprinesemo tisti ščep »tistega nekaj«, ki je potreben za to, da bo spalnica še bolj romantična, vznemirljiva, morda s peščico predrznosti. Pohištvo po meri podjetja Alples vam nudi vse omenjeno v enem.

Otroške in mladinske sobe ter predsobe po meri

Čas otroštva je povezan z nedolžnostjo, čistostjo src, navihanostjo in barvami. Naj bodo prav takšne tudi otroške sobe, v katerih se vaši malčki igrajo, rastejo, učijo, naredijo prve korake in izgovorijo prve besede. Morda vas bo vaš sonček prav v tej otroški sobi prvič poklical mama ali ata. Snovanja in izdelave vgradnih omar ter pohištva po meri v otroških in mladinskih sobah se lotimo s posebnim poslanstvom, saj je naš cilj, da se otroci v teh sobah počutijo najboljše in prijetno. Zato se pri tem osredotočamo na misli brezskrbnosti, navihanosti, pa tudi, da mora soba in otroško pohištvo v njej rasti z otrokom. Prijazno in funkcionalno izdelano pohištvo buri otroško domišljijo tudi z oblikami in pisanimi barvami.

Kar se tiče mladinskih sob, pa naj bodo točno takšne, kot bi jih radi videli vaši najstniki, katere bomo spodbudili, da nam zaupajo svoje želje. Gotovo pa jih lahko opišemo kot udobne, zasebne, funkcionalno opremljene mladinske sobepo meri, ki bodo s pametno postavljenim pohištvom dovolj prostorne in svobodne za mlade ljudi, polne energije in mladostnega zanosa.

Po meri in okusno vam opremimo tudi predsobe, ki so ponavadi prva stvar, ko jo naši obiskovalci zagledajo, ko vstopijo v naš dom. In prvi vtisi naj bodo dobri in lepi. Kajti potem se bodo obiskovalci želeli vračati. Vaše predsobe opremimo okusno in s stilom.

Poglejte si tudi našo ponudbo po meri zgrajene mansarde ter pohištva za pisarne.


Pohištvo Erjavec | Dnevne sobe, spalnice in otroške sobe -povezava do naše spletne strani:

  • dnevne sobe
  • spalnice
  • otroške sobe
  • mladinske sobe po meri