Lesene kuhinje - domačnost in toplina

Čarobnost lesa

Lesene kuhinje že dolgo časa ostajajo med najbolj priljubljenimi kuhinjami, za katerega se kupci vedno znova radi odločajo. Eden pomembnejših razlogov za to je zagotovo prijetnost bivanja v leseni kuhinji. Les kot material deluje zelo domače, prinaša toplino in spomine na babičino kuhinjo iz otroštva. Odlikujejo ga trdnost, pestra paleta barv, trpežnost in prijaznost do okolja. Zaradi svojih lastnosti ostaja zelo priljubljen med notranjimi oblikovalci, ki ga zelo radi uporabljajo za oblikovanje lesenih klasičnih in modernih kuhinj. Pri slednjih velikokrat v kombinaciji z drugimi materiali, kot sta recimo kovina in steklo.

Kuhinje našega podjetja

V podjetju Kuhinje Erjavec že vrsto let izdelujemo lesene moderne in klasične kuhinje ter lesene kuhinje po meri. Za vas kvalitetno izdelamo tudi jedilnico, predsobo ali dnevno sobo. V teh prostorih preživimo velik del svojega časa, zato verjamemo, da se mora vsakdo v njih počutiti povsem udobno in prijetno.

Prav les je tisti material, ki s svojo toplino spremeni stanovanje ali hišo v dom. Ker se ponaša z brezčasno eleganco in neskončnimi možnostmi oblikovanja, ga lahko vpeljemo v tradicionalno ali moderno opremljen dom. Kvalitetno izdelana lesena kuhinja bo krasila vaš dom še dolgo, ne da bi se jo dotaknil zob časa.

Moderne lesene kuhinjeLesene in klasične kuhinje

Da bo odločitev za nakup lesene kuhinje lažja...

Zaposleni v podjetju Kuhinje Erjavec dajemo velik poudarek na korektnem in prijaznem odnosu do strank ter strokovnem znanju zaposlenih, saj vam lahko le tako ponudimo optimalne rešitve za vašo bodočo leseno kuhinjo. Za odkrivanje najboljše postavitve pohištva in tehnike uporabljamo računalniški program za 3D izris lesene kuhinje, s katerim lahko v sodelovanju z vami poljubno premikamo, vstavljamo, odstranjujemo in obračamo pohištvene elemente. Na ta način poiščemo najugodnejše rešitve za vaše potrebe in želje, vam pa olajšamo odločitev za nakup. Računalniški program za 3D izris kuhinje namreč zelo realistično prikaže videz vaše bodoče lesene kuhinje, saj ga naredimo na podlagi načrta vašega prostora.

Odločite se za obisk našega salona ali ogled ponudbe na spletu in si izberite leseno kuhinjo svojih sanj!

Kuhinje Erjavec | Lesene kuhinje, klasične kuhinje, 3D izris kuhinje, jedilnica - povezave na našo stran: