Lesene kuhinje za dodatno toplino in brezčasnost vašega doma

Opremljate kuhinjo? Je čas, da jo obnovite? Se ne morete odločiti med množico kuhinj na trgu, a želite nekaj, kar se bo popolnoma prilegalo vašemu domu in osebnemu stilu? Kuhinja iz lesa ali drugih materialov? Nudimo vam strokovno svetovanje arhitekta pri oblikovanju vaše unikatne lesene kuhinje, kakovostno izdelavo in raznolikost materialov ter barv. Obiščite nas za nasvet, idejo, izris in kuhinjo!

Lesene klasične kuhinjeLesena kuhinja

Klasične lesene kuhinje in njihova privlačnost tudi v modernih domovih

Lesene kuhinje so namenjene tako tradicionalnim stanovanjem kot tudi moderno oblikovanim. Sodobna kuhinja je osrednji prostor, kjer se zbira družina in vedno bolj pogosto tudi prostor, kjer se gosti prijatelje. Zato mora kuhinja izžarevati toplino doma in sproščujočo dobrodošlico. In to dosežejo prav kuhinje iz lesa. Ne glede na to, ali bo vaš dom krasila klasična kuhinja ali sodobna kuhinja oblikovana v skladu z najmodernejšimi smernicami, bo kuhinja iz lesa zagotovo navdušila vse družinske člane in prijatelje.


Lesene kuhinje - tradicija in specializacija družinskega podjetja

V družinskem podjetju imamo že več kot 50-let tradicije, izdelujemo lesene kuhinje po naročilu. Zadovoljne stranke nam dajejo zagon, da nadaljujemo s kakovostno izdelavo ter da vedno znova raziskujejo sodobne smernice, tehnologije lesene in druge materiale. Vseeno pa se težko najde kaj boljšega, kot je kuhinja iz lesa. Prav zaradi topline in odraslosti, ki jo izžarevajo, ostajajo lesene kuhinje v slovenskih domovih in srcih. Les nam omogoča, da zadovoljimo vsakemu okusu. Z veseljem vam bomo pomagali opremiti tudi vaš dom s klasično ali z moderno kuhinjo iz lesa.


Lesene kuhinje enostavno združujejo funkcionalnost, udobje in eleganco

Smo eden najbolj znanih in uveljavljenih proizvajalcev lesenih kuhinj po naročilu po zaslugi naših kakovostno, dovršeno oblikovanih kuhinj, ki stopajo v korak s časom, tako oblikovno kot tehnološko. Najsodobnejša tehnika in najboljši materiali tudi klasične lesene kuhinje spremenijo v izredno funkcionalen prostor, v katerem vam bo užitek pripravljati jedi za vašo družino. Ker vam nudimo celostno storitev - od izmer do montaže - za vaše udobje poskrbimo še pred vstopom v vašo novo kuhinjo. Z obiskom arhitekta, s strokovno izmero in 3D izrisom se lahko v naprej prepričate v ustreznost načrtovane lesene kuhinje. V salonu vam nadalje pomagamo z izbiro materialov in barv - od češnje, hrasta, bukve do oreha. S profesionalno montažo pa vam zagotovimo, da se eleganca iz papirja v celoti prenese tudi v vaš dom.


Vabljeni k obisku naše spletne strani za več informacij o naši ponudbi lesenih kuhinj!