Poceni moderne in funkcionalne kuhinje


Pri Kuhinjah Erjavec smo vam na voljo za projektiranje modernih belih kuhinj in uresničevanje vaših ciljev sanjske kuhinje. Poleg poceni kuhinj vam zagotavljamo najvišjo kakovost materialov in naših izdelkov ter 5-letno garancijo.


Izdelava poceni kuhinje po meri


poceni kuhinjeKuhinja je eden izmed najpomembnejših prostorov v vašem domu, zato mora biti kar se da kakovostna in funkcionalna. Po vaših željah načrtujemo, oblikujemo, izdelamo in montiramo poceni moderne bele kuhinje, ki bodo vašemu domu dali odličen sodoben pridih. Vaše želje so seveda na prvem mestu, zato vam bomo z veseljem prisluhnili in ugodili. Za največjo možno funkcionalnost kuhinje poskrbimo že med načrtovanjem, saj premišljeno razporedimo elemente in jih hkrati probamo čim bolj uskladiti z vašimi željami. Po možnosti dodamo tudi ostale najsodobnejše tehnološke pripomočke in tako kuhinji še povečamo funkcionalnost. Poleg izdelave poceni kuhinje iz modernih in kakovostnih materialov vam nudimo tudi strokovno pomoč in brezplačno dostavo. Tako ste le korak bližje sanjskemu domu z najcenejšimi kuhinjami.

NUDIMO TUDI KUHINJE BREZ APARATOV!


Moderne bele kuhinje se vedno bolj uveljavljajo


Moderne bele kuhinje so zadnji hit v pohištveni industriji, saj dajejo prostoru moderen pridih, a hkrati ne preveč hladen. Nudimo vam veliko izbiro najrazličnejših materialov, oblik in postavitev kuhinj, ki jih prilagodimo po vaših željah. Pri izdelavi kuhinj si pomagamo tudi s 3D tehniko, ki vam še bolj približa izgled vaše moderne bele kuhinje. Projektiranje kuhinj je za nas izziv, prav tako kot tudi vaše zadovoljstvo. Pri nas lahko dobite tako poceni kuhinje po meri, nudimo pa vam tudi odprodajo kuhinj. Skupaj z vami tako ustvarjamo moderne in funkcionalne ter poceni kuhinje z dolgo življenjsko dobo. Vaša sanjska kuhinja vas čaka v Kuhinjah Erjavec!

poceni kuhinje erjavec