Akcija kuhinje in poceni kuhinja ne pomeni cenenosti

 

Poceni kuhinja ni vedno sinonim za nizko kakovost. V podjetju Pohištvo Erjavec želimo našim kupcem zagotoviti najvišjo kakovost za najnižjo možno ceno. Cena kuhinj niha od ponudnika do ponudnika, pri nas pa vam na določene znamke nudimo neverjetne popuste. Oglejte si našo spletno stran in videli boste, da je cena naših kuhinj najugodnejša (akcija kuhinj). Izbira znamk in modelov kuhinj je velika, izdelujemo pa tudi kuhinje po meri za vaše največje zadovoljstvo. Za cenik kuhinj nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite!

 

cena kuhinjpoceni kuhinje

 

CENIK KUHINJ ERJAVEC

 

Poceni kuhinja – cena kuhinj

 

Cena kuhinj ni odvisna samo od marže ponudnika. Nanjo najbolj vpliva:

  • izbira potrebnih elementov, ki se razlikujejo glede na dimenzije in namen uporabe (predal, predal s posebnimi dodatnimi prekati, tako imenovana lekarniška omarica z različnim številom polic oz. košaric in podobno,
  • postavitev kuhinje: cena kuhinj niha glede na preprosto ali zapleteno postavitev (veliko kotov, različni viseči elementi, količina elementov, itd.
  • in izvedba montaže, kar je tudi pomemben dejavnik.

 

KUHINJE IN JEDILNICE AKCIJA

 

Nekatere kuhinje lahko pri nas kupite tudi na tekoči meter, kar poenostavi nakup in izbiro! Oglejte si tudi kuhinje v akciji: nudimo visoke popuste na kuhinje. Najugodnejša pa je odprodaja razstavnih eksponatov.

 

Ugodne kuhinje niso vedno poceni kuhinje

 

Ugodne kuhinje oz. poceni kuhinje so naš zaščitni znak. Ponujamo različne tipe kuhinj: odprta kuhinja, klasična kuhinja, moderna kuhinja, kmečka kuhinja in še in še. Za vas želimo samo najboljše, zato vam zagotavljamo najboljšo izvedbo – od načrtovanja (izris kuhinje in svetovanje) do končne postavitve. Naši izvrstni monterji poskrbijo, da je po njihovem odhodu kuhinja pripravljena za uporabo. Kvalitetno, ugodno in trpežno: izberite poceni kuhinje visoke kakovosti v naši prodajalni.

 

Kontaktirajte nas:

  • osebno: Koreninova ulica 13, 1000Ljubljana,
  • virtualno: pošljite email na info@kuhinje-erjavec.si ,
  • ali preko telefona: 01 256 67 26.
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
cena kuhinj, poceni kuhinja
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA