Tudi poceni kuhinje so lahko kvalitetne

Poceni kuhinja ni vedno sinonim za nizko kakovost. V podjetju Kuhinje Erjavec želimo našim kupcem zagotoviti najvišjo kakovost za najnižji možen strošek. Cena kuhinj niha od ponudnika do ponudnika, pri nas pa vam na določene znamke nudimo neverjetne popuste. Oglejte si našo spletno stran in videli boste, da vam lahko ponudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Izbira znamk in modelov kuhinj je velika, izdelujemo pa tudi kuhinje po meri za vaše največje zadovoljstvo. Za cenik nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite!

kuhinja po meripoceni kuhinje

PREVERITE CENIK KUHINJ ERJAVEC

Od česa je odvisna cena kuhinje?

Cena kuhinj ni odvisna samo od marže ponudnika. Nanjo najbolj vpliva:

  • izbira potrebnih elementov, ki se razlikujejo glede na dimenzije in namen uporabe: navaden predal, predal s posebnimi dodatnimi prekati (tako imenovana lekarniška omarica z različnim številom polic oz. košaric) in podobno,
  • postavitev, ki je lahko preprosta ali zapletena (veliko kotov, različni viseči elementi, količina elementov, itd.)
  • in izvedba montaže.

Nekatere kuhinje lahko pri nas kupite tudi na tekoči meter, kar poenostavi nakup in izbiro! Oglejte si tudi kuhinje v akciji, ki se lahko pohvalijo z visokimi popusti. Najugodnejša pa je zagotovo odprodaja razstavnih eksponatov.

Izbirate lahko med različnimi tipi in modeli

V našem podjetju vam nudimo različne tipe kuhinj. Za vas želimo samo najboljše, zato vam zagotavljamo profesionalno izvedbo - od načrtovanja (3D izris in svetovanje) do končne postavitve. Naši izvrstni monterji poskrbijo, da je po njihovem odhodu kuhinja pripravljena za uporabo. 

Kontaktirajte nas:

  • osebno: Koreninova ulica 13, 1000 Ljubljana,
  • virtualno: pošljite email na info@kuhinje-erjavec.si,
  • ali preko telefona: 01 256 67 26.