Pošlji povpraševanje

Od ideje za kuhinjo do kakovostne kuhinje z aparati

Ideje za kuhinjo lahko dobite popolnoma sami, lahko pa se pri tem seveda oprete na že nekje videne kuhinje. Odprodaja razstavnih eksponatov je poleg različnih rednih akcij, zelo ugoden način do kuhinje, ki jih svojim strankam redno ponujamo, Odprodaja eksponatov kuhinje je eden najboljših načinov, da do moderne kuhinje z aparati ali pa kuhinje brez aparatov pridete po izjemno ugodni ceni. V Podjetju Pohištvo Erjavec se že od leta 1971 ukvarjamo z izdelavo pohištva po meri. Pri izbiri oblike, postavitve in barve za kuhinjo se lahko oprete na naše ideje za kuhinjo, lahko pa nam zaupate svoje in oblikovali bomo natanko takšno pohištvo, kot si ga želite.

Kuhinja Erjavec

Ugodno do kuhinje z odprodajo razstavnih eksponatov

Ideje za kuhinjo lahko dobite tudi tako, da se sprehodite po razstavnem salonu kuhinj in se skušate predstavljati, kako bi bile določene barve za kuhinjo in kuhinje z aparati videti pri vas doma. Če iščete cenovno ugodne kuhinje - odprodaja razstavnih eksponatov je idealna priložnost, da veliko prihranite. Oglejte si kuhinje z aparati, preverite, ali določena postavitev ustreza vašemu prostoru (določeni popravki se še vedno lahko izvedejo) in že boste ponosni lastnik nove kuhinje. Odprodaja razstavnih eksponatov je res kot nalašč če iščete kakovostno kuhinjo po ugodni ceni. Ideje za kuhinjo lahko najdete tudi v obstoječi postavitvi, lahko pa jo prilagodite svojim potrebam in možnostim prostora.

V nadaljevanju smo za vas pripravili par nasvetov za vašo novo kuhinjo, za več informacij pa lahko vprašate tudi naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.

Idej za kuhinjo je veliko …

… vendar bo samo ena takšna, ki se bo uresničila v vašem kuhinjskem prostoru. Zato vam bomo predlagali nekaj idej, da boste z vašo novo kuhinjo zares zadovoljni.

Pomemben dejavnik pri nakupu kuhinje z aparati ali kuhinje brez aparatov, je velikost kuhinjskega prostora. Večje in manjše kuhinje se med sabo razlikujejo po zasnovi, saj je razporeditev kuhinjskih elementov in pohištva odvisna od površine, ki je na voljo. Tako se lahko predvsem v malce večjih kuhinjah odločite za vedno bolj iskane kuhinjske otoke, ki predstavljajo dodaten prostor za shranjevanje ali pripravo hrane. Postavitev kuhinje z otokom je zelo uporabna, saj med pripravo obrokov še naprej ostanete povezani z ostalimi gosti. Kuhinjski del namreč tako dopušča odprt pogled na ostali prostor, kar je v času druženja zelo priročno.

MODERNA JEDILNICA

Tudi za manjši prostor lahko hitro najdemo precej idej za kuhinjo, ki bo tako estetsko kot funkcionalno, delovala kot si želite. Ob kreativnih zasnovah lahko majhne kuhinjske postavitve uporabite v svojo korist.

Izkoriščanje kuhinjskih pultov je ključnega pomena za funkcionalno kuhinjo. Delovna površina tako predstavlja prostor za pripravo hrane, odlaganje kuhinjskih pripomočkov in drugih kuhinjskih opravil. Kreativno oblikovanje kuhinje mora tako nadomestiti manjše kvadratne metre, ustvariti preprost občutek gibanja ter zagotoviti tudi minimalno naravno svetlobo.

Postopek od ideje do izdelave kuhinje

Kuhinje z aparati ali brez njih lahko naročite na podlagi našega programa oziroma naše kuhinje, ki vam je bila všeč. Lahko še ugodneje pridete do res kakovostne kuhinje, in sicer z odprodajo razstavnih eksponatov, ki se vedno splača, če le lahko razstavni eksponat umestite v svoje stanovanje. Lahko pa svoje ideje za kuhinjo zaupate našim oblikovalcem, se z njimi natanko pogovorite o tem, kakšne so vaše želje (bi želeli nakup kuhinje brez aparatov ali popolnoma opremljen kuhinjski prostor) in naredili vam bomo kuhinjo po meri. Glede na to, da se v povprečju kuhinje menjajo na dvajset do trideset let, se splača dobro premisliti in izbrati zares kakovostno pohištvo.

Kuhinja Erjavec

Kakovostna kuhinja zagotavlja neizmerno zadovoljstvo

Kuhinja je eden od glavnih prostorov vašega doma in v njej marsikdo preživi večino svojega časa. Poleg priprave hrane, kuhanja ali pečenja obrokov, kuhinja predstavlja tudi mesto za druženje z našimi bližnjimi. Je mesto, ki predstavlja srce doma, zato je pomembno, da smo z našo kuhinjo zadovoljni in se v njej počutimo domače.

S kuhinjskim pohištvom iz kakovostnih materialov, bo naša kuhinja še vrsto let izgledala tako, kot prvi dan. Zato je pomembno, da si izberemo pravi naslov za naročilo in izdelavo kuhinje.

Kuhinje Erjavec so pravi naslov za izdelavo kuhinje

Veliki specialist na področju kuhinj predstavlja družinsko podjetje Pohištvo Erjavec. Z dolgoletnimi izkušnjami in širokim znanjem omogočamo strankam, da so s svojimi novimi kuhinjami izredno zadovoljne. Zelo pomembne so želje naših strank, zato jih v procesu izbire in izdelave kuhinje upoštevamo in jim sledimo. Tako je lahko s končnim produktom zadovoljna tako stranka kot tudi mi.

Če vas zanima več informacij o kuhinjah z aparati ali kuhinjah brez aparatov, vas vabimo k ogledu naše široke ponudbe. To lahko preverite na naši spletni strani ali si ogledate kuhinjsko pohištvo v našem salonu. Za dodatno pomoč so vam na voljo tudi naši prijazni svetovalci, ki s svojimi nasveti pomagajo strankam, da najdejo svojo sanjsko kuhinjo. Na naši spletni strani vas tako čaka tudi obrazec in tako pošljete povpraševanje.