Pošlji povpraševanje

Kuhinje po meri predstavljajo najboljšo pot do zasnove sanjske kuhinje. Narejene so v skladu z naročnikovimi željami, pri čemer je mogoče upoštevati tudi prostorske in finančne omejitve. Ste si pred kratkim ogledali salon pohištva in v izjemno pestri izbiri nič ni pritegnilo vaše pozornosti? Z raziskavami je bilo dokazano, da proizvajalci s trendi, ki jih ponujajo bodočim kupcem, velikokrat zgrešijo, zato posameznik v ponudbi kuhinj na trgu težko najde tisto, ki bi mu ustrezala v vseh pogledih. Na tem mestu se izdelava po meri izkaže za najboljšo možno rešitev, ki nas lahko reši iz zagate. Takšne kuhinje so v prvi vrsti zelo fleksibilne – bodoči uporabnik lahko izbira med različnimi barvami, materiali, dimenzijami, dekorativnimi elementi in oblikami (še posebej pogosta izbira so kotne kuhinje po meri). Kotne so idealna izbira za skoraj čisto vsaki dom, saj so primerne tako za večje, kot tudi za manjše prostore. Prostor, ki ga imamo na voljo, odlično izkoriščajo, hkrati pa nam ostane dovolj prostora za pripravo hrane. Za večjo funkcionalnost se odločimo za kotne kuhinje z otokom na sredini – na tak način enostavno pridobimo dodatno delovno površino.

Kuhinje po meriModerna kuhinja

S kuhinjo po meri izkoristimo čisto vsak kotiček

Kadar prostor ni dovolj velik, to vsekakor ne pomeni, da moramo sprejeti dejstvo, da smo prikrajšani za njegovo uporabnost. Z nekaj preprostimi in izvirnimi idejami ustvarimo popolno in funkcionalno kotno kuhinjo po meri za še tako majhen prostor. Tisti, ki se ukvarjajo z izdelavo kuhinj po meri, sprejemajo manjše prostore kot izziv in tako bodočemu uporabniku omogočijo, da prostor v celoti izkoristi. Pomembno je, da se v tem prostoru počutimo domače in predvsem udobno, ker gre za srce vsakega doma, v katerem vsa družina preživi veliko časa. Namen možnosti izdelave kuhinje po meri je uporabniku omogočiti izdelavo sanjske kuhinje, ki si jo želi že od nekdaj. Pri tem upoštevamo okus in stil vsakega posameznika, zato moramo pred zasnovo dobro premisliti o tem, kakšna so naša pričakovanja in želje. Največ odličnih rešitev ponujajo prav kotne kuhinje z otokom na sredini, ki še tako majhen prostor nenadoma spremenijo v večjega in funkcionalnega.

Preverite našo ponudbo modernih kuhinj

Kot smo si različni ljudje, so si različne tudi kuhinje

Pri načrtovanju novega pohištva ne gre spregledati dejstva, da ima vsak posameznik drugačna pričakovanja, drugačne bivalne navade in predvsem drugačen način življenja. Pri izdelavi kotne kuhinje po meri na prvo mesto postavimo potrebe, pričakovanja in navade posameznika oziroma družine in se šele nato posvetimo prostoru, ki ga imamo na voljo ter skušamo ugotoviti, katere možnosti so ostale odprte. Pri tem nam svetovalci vedno priskočijo na pomoč. Predstavijo nam materiale, med katerimi lahko izbiramo, rešitve, ki bodo povečale fleksibilnost prostora, dekorativne elemente, ki jih imamo na voljo itd. S preprostimi idejami elemente nove kuhinje po meri prilagodimo prostoru in uporabniku, pri čemer imamo v večini primerov neomejene možnosti pri izbiri in kombiniranju elementov ter njihovih materialov. Ker pa je pri tem potrebno upoštevati še lastnosti specifičnega prostora, v vseh primerih čisto vse ideje morda ne bodo izvedljive, vendar je mogoče vedno najti drugo rešitev. V podjetju Kuhinje Erjavec se navdušujemo nad modernimi, sodobnimi in funkcionalnimi kuhinjami, zasnovanih po merah vas in vašega doma. Naši oblikovalci poizkušajo prepoznati vaše navade in potrebe, ter pohištvo prilagodijo le-tem. V kolikor si želite kotne ali katere koli druge oblike kuhinje po meri z dolgo življenjsko dobo, smo v podjetju prava rešitev za vas.