Delovanje toplotne črpalke - s pomočjo obnovljivih virov kot sta voda in zrak

Podjetje Iblo deluje na slovenskem trgu že od leta 1995 in je pooblaščeni uvoznik in distributer za izdelke LG med katere spadajo klimatske naprave ter ostali sistemi, obenem pa se ukvarjajo tudi s prodajo in delovanjem toplotnih črpalk na obnovljive vire - zemlja in zrak. Za delovanje toplotne črpalke torej potrebujete le okolico s pomočjo katere boste privarčevali pri porabljeni energiji v primerjavi s prejšnjimi ogrevalnimi sistemi, obenem pa visokotemperaturne toplotne črpalke na zrak in vodo skrbijo za okolje v katerem živimo. Delovanje toplotne črpalke je izjemno enostavno, obenem pa je enostavno tudi vzdrževanje in čisščenje.

TOPLOTNA ČRPALKA ZRAK VODA

Delovanje toplotne črpalke na zrak in vodo zmanjša ogrevalne stroške

Kako delujejo toplotne črpalke na zrak in vodo? Energijo, potrebno za delovanje toplotna črpalka dobi iz okolice, natančneje iz obnovljivih virov, kot so zemlja, zrak in voda. Toplotna črpalka je tako energetsko izjemno učinkovit sistem ogrevanje v primerjavi z vašimi prejšnjimi ogrevalnimi sistemi, saj ne porablja odvečne energije, s tem pa zmanjšate strošek ogrevanja in privarčujete denar. V našem podjetju smo specializirani za področja hlajenja in ogrevanja, kamor spadajo visokotemperaturne toplotne črpalke na zrak in vodo, obenem pa imamo obilico izkušenj z delovanjem toplotnih črpalk, ki smo si jih pridobili skozi leta.

ogrevanje in delovanje toplotne črpalke

Toplotna črpalka na vodo in zrak je prijazna do okolja

Sedaj ko smo razložili, kako deluje toplotna črpalka na zrak in vodo je potrebno izpostaviti še eno prednost delovanja toplotnih črpalk na zemljo, vodo in zrak. Delovanje cenovno ugodne toplotne črpalke je izjemno prijazno do okolja, saj v okolje ne izpusti toplogrednih linov kot je CO2. Dokazano je celo, da so toplotne črpalke ena od rešitev za zmanjšanje emisij CO2 in posledično onesnaževanja okolja. V kolikor želite tudi vi poceni ogrevanje in skrb za okolje je toplotna črpalka na zrak in vodo idealna rešitev za vas in vaše najbližje.

delovanje toplotne črpalke zrak voda