Klima za ogrevanje stanovanja je kakovostna rešitev za vsak dom

Klima za ogrevanje stanovanja je idealna rešitev za vse tiste, ki težje prenašate poletno vročino, obenem pa lahko klimo kot že ime pove uporabljate tudi pozimi in z njo enostavno ogrevate posamezne prostore. Slovenija je država, ki ima poleti zelo visoke temperature, zato je pomembno, da imamo stanovanje ali hišo ohlajeno, da so prostori prijetni za bivanje in preživljanje prostega časa z vašimi najdražjimi, saj boste le tako lahko resnično uživali v vašem domu. V podjetju Iblo imamo dolgoletne izkušnje s prodajo klimatskih naprav, zato vam zagotavljamo hitro in enostavno montažo nove klime, obenem pa imamo zelo hitre dobavne roke, še posebej, če klime naročite pozimi ali spomladi in ste tako pripravljeni na poletje. Klima za ogrevanje stanovanja bo polepšala vaše življenje in življenje vaše družine v dolgih zimskih mesecih, ko boste lahko preživljali koristen čas v dobro ogretih prostorih in vas ne bo zeblo, obenem pa bo poleti poskrbela za ohlajene prostore.

Delovanje klime

Klima za ogrevanje stanovanja pozimi segreje, poleti ohlaja prostore

Klima za ogrevanje stanovanja je eden izmed najbolj prodajanih artiklov v naši ponudbi, saj ima več različnih funkcij, delovanje klime pa je primerno tako poleti kot pozimi. V večini primerov poznamo klime kot naprave, ki poleti zagotavlja hladne prostore, kamor se lahko zatečemo pred izjemno močnim soncem in visokimi temperaturami, v našem podjetju pa nudimo tudi klime za ogrevanje stanovanja, ki jih lahko uporabljate pozimi. Klima za ogrevanje stanovanja na enostaven in hiter način poskrbi za kakovostno ogrevanje prostorov v dolgih zimskih mesecih, tako da boste lahko doma preživljali prosti čas ali delali v toplih prostorih. V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu in verjamemo, da vas bo naša klima za ogrevanje stanovanja takoj prepričala, saj jo boste lahko uporabili tako pri visokih zunanjih temperaturah, kot tudi nizkih, vaš dom pa bo ne glede na letni čas, postal prijeten in udoben

Oglejte si prodajo klimatskih naprav

Klima za ogrevanje stanovanja ima klasične linije in pameten zaslon

Živimo v času, ko je skrb za okolje izjemno pomembno in v kolikor je mogoče, se poizkušamo držati tega načela na vseh področjih, tudi pri prodaji klimatskih naprav. Klime za ogrevanje stanovanja ali hiše v našem podjetju imajo tako kakovostno hladilno sredstvo R32, ki je okolju prijazno in razvrščeno kot visoko učinkovito go green hladilno sredstvo, kar pomeni, da ob uporabi klime ne škodujemo okolju v katerem živimo. Druga pomembna lastnost naših klim je lep zunanji videz, saj imajo v nasprotju z nekaterimi gospodinjskimi aparati, LG klime klasične linije, elegantne zaključke, pametni zaslon, obenem pa smo resnično pozorni na detajle, tako da je oblikovanje klime resnično izjemno lepo. Klima za ogrevanje stanovanje je tako kakovostna, prijazna do okolja in lepega zunanjega videza, ki bo popestril prostor, kjer jo boste montirali, tako da verjamemo, da boste nad njimi navdušeni. Kakovostna stropna klima bo spremenila vaše življenje na boljše.

Nova klima montaža

Prodaja klimatskih naprav – kakovost in ugodna cena

V podjetju Iblo se ukvarjamo s prodajo klimatskih naprav za ogrevanje stanovanja in toplotnih črpalk, ki kupcem zagotavljajo kvalitetno ogrete prostore pozimi in ohlajen dom v vročih letnih mesecih. Prednost naših črpalk je v lepem videzu, enostavnem delovanju klime ter skrbi za okolje, tako da verjamemo, da bodo navdušile tudi vas. Verjamemo, da si tudi vi želite imeti dom, ki je prijeten za bivanje, kjer se lahko podružite s prijatelji in družino ali opravljate delo od doma. Prepričani smo, da bodo naše LG klime poskrbel za to, da boste uživali v vašem domu vsak mesec, ne glede na zunanje temperature. Za več informacij o prodaji klimatskih naprav nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali z odgovori in nasveti.

Več o montaži nove klime