Ogrevanje s toplotno črpalko - ekološki način ogrevanja prostorov in sanitarne vode

Ogrevanje s toplotno črpalko je energetsko varčno, ter zdravju in okolju prijazno, primerno za vsako hišo, še posebej pa za tiste, kjer so stroški ogrevanja praviloma visoki. Toplotna črpalka za ogrevanje hiš omogoča več izvedb gretja, ogrevanje s toplotno črpalko pa v primerjavi z drugimi viri stroške gretja zniža do 65%! Ogrevanje s toplotno črpalko torej pomeni varčevanje pri energiji.

VEČ O TOPLOTNIH ČRPALKAH MONOBLOCK

Katera toplotna črpalka za ogrevanje hiš je prava izbira za vas?

Toplotne črpalke za ogrevanje radiatorjev lahko brez večjega posega v objekt priključimo na obstoječe radiatorje ali na talno gretje. Zagotovite si varčno centralno ogrevanje z uporabo toplotne črpalke za ogrevanje radiatorjev. Vsakoletni prihranek povrne investicijo že v treh letih. Tudi ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda omogoča relativno enostavno, cenovno ugodno montažo in vzdrževanje ter dolgoročni prihranek. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda je primerno za ogrevanje samostojnih ali večstanovanjskih hiš, ne glede na njihovo starost.

Ugoden cenik toplotnih črpalkToplotna črpalka za ogrevanje hiš in radiatorjev

Pridobite subvencijo za ogrevanje s toplotno črpalko!

Če razmišljate o toplotni črpalki za ogrevanje hiše, lahko kandidirate tudi za subvencijo. Eko sklad namreč občanom, ki se odločite za nakup in ogrevanje s toplotno črpalko, ponuja nepovratne finančne spodbude. Preverite, za katere naprave za ogrevanje s toplotno črpalko je mogoče pridobiti nepovratna sredstva, ki še znižajo investicijo v toplotno črpalko za ogrevanje hiše! Na spletu preglejte različne izvedbe toplotne črpalke za ogrevanje, cenik, specifikacije, način delovanja ter zahtevnost vzdrževanja, ki pomembno vpliva na končni strošek takšne naprave. Oborožite se z informacijami. Začnite varčevati z energijo takoj in znižajte stroške ogrevanja v svojem domu! Primerjajte ponudbe in cene toplotne črpalke za ogrevanje. Cenik toplotnih črpalk za ogrevanje hiš vam zagotovimo tudi pri podjetju Iblo d.o.o.