Klimatske naprave – akcija! Popusti na grelno-hladilne sisteme!

Se odločate za nakup klimatske naprave? Akcija na izbrane modele klimatskih naprav je odličen razlog za nakup nove, kakovostne klimatske naprave. Montaža klimatskih naprav je hitra in strokovna.

 

Klimatske naprave akcija

 

 

Ali je napočil čas za zamenjavo stare, dotrajane klimatske naprave? Akcija!

Ne čakajte na vroče poletje, raje že pozimi zgrabite priložnost za nakup klime in izkoristite tudi funkcijo cenejšega ogrevanja z uporabo nove klimatske naprave. Montaža je izvedena s strani visoko usposobljenih in izkušenih monterjev in v skladu z najvišjimi standardi. Predvsem v zimskih mesecih je prodaja klimatskih naprav nadvse smiselna, saj so dobavni roki in roki za montažo krajši. Naj vaša izbrana klimatska naprava z montažo že pozimi služi energetskim prihrankom z varčnim načinom ogrevanja. Preverite ponudbo klimatskih naprav v akciji.

 

Prodaja in montaža klimatskih naprav

 

 

Klimatske naprave – montaža, garancija, servis in ugodna cena

Kakovost klimatske naprave, akcije, svetovanje, dostava, strokovna montaža klimatskih naprav - vse to seveda vpliva na odločitev, katerega ponudnika ali blagovno znamko klima naprave boste izbrali. Podjetje LG izdeluje visoko kakovostne klima naprave - cenik klim za izbrane modele vam je na voljo pri pooblaščenem uvozniku in distributerju, Iblo d.o.o. Nudimo bogato ponudbo klimatskih naprav, montažo, servis in čiščenje, da vam bo vaša klimatska naprava dolgo dobro služila – poleti in pozimi!

 

V PONUDBI TUDI STROPNA KLIMATSKA NAPRAVA

 

Klimatska naprava z montažo tudi za vaš dom

Preverite trenutno ponudbo za klimatske naprave, akcije in druge dodatne ugodnosti na področju prodaje klimatskih naprav z montažo. Pri podjetju Iblo d.o.o. vam bomo z veseljem posredovali vse potrebne informacije o nakupu, cenik klimatskih naprav za celotno ponudbo in nasvete za vzdrževanje klimatske naprave in montažo.
Ne zamudite idealne priložnosti za nakup nove klimatske naprave. Akcijo na izbrane modele si oglejte na www.iblo.si.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
IBLO podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Vinarski trg 3
2250 Ptuj
Spletna stran
E-pošta
02 7806430
Seznam fraz
klimatske naprave akcija, klimatske naprave montaža
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA