Klimatske naprave za dom in poslovne prostore

Se odločate za nakup klimatske naprave? Oglejte si široko ponudbo sobnih in komercialnih klima naprav ali centralnih sistemov z rekuperacijo zraka. Če iščete klimatsko napravo za dom potem za vas pridejo v poštev sobne klima naprave.

Sobne klimatske naprave

V podjetju Iblo vam nudimo klimatske naprave znamke LG. Ločimo jih v šest serij in sicer: Standard, Standard Plus, Artcool. Deluxe, Artcool Galery in Prestige.

Klime Standard

Klimatske naprave Standard so klasične oblike in bele barve. Nudijo Dvojni inverterski kompresor, hladilno sredstvo R32, aktivno kontrolo energije ter prikaz porabe energije, Hitro hlajenje in gretje s štiristranskim pihanjem, hitrim ogrevanjem in Jet Cool-om. Klimatska naprava Standard nudi pametne rešitve s pametno diagnostiko. Nudijo samostojno čiščenje ter udobno in prijetno uporabo saj je tiha. Klimatsko napravo se lahko hitro in preprosto namesti.


Klime standard Plus

Klime Standard Plus so prav tako klasičnega belega izgleda. Od svojih sorodnice klime Standard se razlikuje tako, da nudi vgrajeni WiFi, kar pomeni da napravo lahko upravljate tudi na daljavo in si tako prostor ohladite ali ogrejete še pred svojim prihodom domov.

Klimatska naprava Standard Plus


Klime Artcool in Deluxe

Klime Artcool in Deluxe imajo več ali manj enake ključne lastnosti. Osnovna tehnologija nudi dvojni inverterski kompresor in hladilno sredstvo R32. Nudita aktivno kontrolo in prikaz porabe energije. Hitro hlajenje in gretje je že samo umevno, kontrolirate pa jih lahko tudi od daleč, saj imata poleg pametne diagnostike vgrajen tudi Wi Fi. Obe napravi nudita Plasmaster Ionizer plus in samodejno čiščenje naprave, ki bosta pripomogla k boljšemu zdravju astmatikov. Naprave nudijo prijetno ozračje, nizko stopnjo hrupa, način tihega delovanja ter hitro in preprosto namestitev.

Klima Artcool sobnaSodobna klima Deluxe


Artcool Gallery Smart Inverter

Artcool Gallery klimatska naprava se od klime Artcool ne razlikuje dosti. Zardi svoje oblike, lege in novosti, ki omogoča vgradnjo slike, je njena montaža po navadi izvedena na višini človeškega pogleda. Več o novih Artcool Gallery klima napravah z umetniškim pridihom si oglejte na strani podjetja Iblo.

Moderna klimatska naprava Artcool Gallery


Klimatska naprava Prestige

 Klimatska naprava Prestige nudi vse kar klimatska naprava lahko ponuja. Osnovno tehnologijo sestavlja dvojni inverterski kompresor in hladilno sredstvo R410A. Energetsko učinkovitost se lahko kontrolira aktivno energijo in prikaz porabe energije. Omogoča hitro hlajenje in gretje ter upravljanje na daljavo. Klimatska naprava nudi popolno skrb za zdravje s Plasmaster Ionizatorjom Plus, Dvojnim zaščitnim filtrom in samodejnim čiščenjem.

Klimatska naprava Prestige


Klimatske naprave - montaža, garancija, servis in ugodna cena

Čiščenje klime je nujno opravilo, ki ga je potrebno opraviti vsaj enkrat letno. Samo čiščenje filtrov lahko po večini opravimo sami. Le to bi morali narediti po vsaki malo daljši prekinitvi uporabe klime. Za podrobnejši pregled in servis, ki se ponavadi zgodi ravno pred poletjem, torej pred hladilno sezono, pa je potrebno poklicati strokovnjake. Servisni pregledi zagotavljajo pregled naprave in njeno testiranje, pregled in čiščenje zunanje in notranje enote, kar zajema uparjalnik in kondenzator, pregled hladilnega sistema ter polnjenje in dopolnjevanje sistema s plinom, kontrola odvoda kondenza in čiščenje le tega in razkuževanje notranje enote.

Kakovost klimatske naprave, akcije, svetovanje, dostava, strokovna montaža klimatskih naprav - vse to seveda vpliva na odločitev, katerega ponudnika ali blagovno znamko klima naprave boste izbrali. Podjetje LG izdeluje visoko kakovostne klima naprave - cenik klim za izbrane modele vam je na voljo pri pooblaščenem uvozniku in distributerju, Iblo d.o.o. Nudimo bogato ponudbo klimatskih naprav, montažo, servis in čiščenje, da vam bo vaša klimatska naprava dolgo dobro služila - poleti in pozimi!


Klimatske naprave & servis