Sanitarne toplotne črpalke IBLOSanitarne toplotne črpalke za cenejše in bolj ekološko ogrevanje sanitarne vode

Sanitarne toplotne črpalke niso zgolj »modna muha«, ampak predstavljajo pomemben premik na področju ogrevanja sanitarne vode. Če vam delovanje toplotne črpalke še ni poznano, je skrajni čas, da pridobite informacije o prednostih, ki jih prinaša vgradnja toplotne črpalke ... Pomembna je tudi poraba toplotne črpalke.

REKUPERATORJI IN MULTI V SISTEMI


Ogrevanje sanitarne vode predstavlja vse prej kot zanemarljiv strošek

Ste kdaj podrobneje preučili stroške, ki jih v vašem gospodinjstvu ustvari ogrevanje sanitarne vode? Poglobitev v številke marsikoga šokira. Skrb za osebno higieno, pomivanje posode in podobna opravila so seveda nekaj, čemur se ne morete izogniti, a po drugi strani lahko vendarle storite marsikaj, kar bo razbremenilo vaš družinski proračun. Najprej je tu seveda karseda racionalna poraba tople vode, kar pa je vendarle mogoče le do določene stopnje. Ogrevanje sanitarne vode lahko kljub premišljeni porabi ostane povezano z zelo visokimi stroški. Na tej točki je tako vsekakor smiselno razmisliti o nakupu toplotne črpalke. Poznamo sicer različne vrste toplotnih črpalk, a za ogrevanje vode se običajno uporabljajo t. i. sanitarne toplotne črpalke, ki jih je mogoče kombinirati tudi z bojlerjem.

Sanitarna toplotna črpalka LG


Nakup sanitarne toplotne črpalke je pametna naložba

Natančen pregled številk razkrije, da vgradnja sanitarne toplotne črpalke pravzaprav sploh ni strošek, ampak investicija. Zaradi nižje porabe se vam bo denar, ki ga boste vložili v nakup sanitarne toplotne črpalke, slej ali prej v celoti povrnil. V podjetju Iblo vam pomagamo do dolgoročnega prihranka, ki ga prinašajo toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cenik oblikujemo z mislijo na naše stranke, zato boste pri nas našli zelo dostopne cene. Ugoden cenik toplotnih črpalk za sanitarno vodo pa ni edini razlog, zakaj zaupati prav nam. Naše naprave napreč niso le ugodne, ampak vam zagotavljamo, da boste pri nas za svoj denar dobili tudi najboljše toplotne črpalke ta hip.

PRODAJA TOPLOTNE ČRPALKE

V naši ponudbi tudi toplotna črpalka zrak voda.