Klima - za hlajenje in ogrevanje prostorov

V poletni vročini se pogosto spomnimo na klima naprave, v hladnejših dneh pa se naše misli bolj osredotočajo na to, kako bi ogreli svoj dom ali poslovni prostor. A zakaj bi nam klima služila le poleti, če lahko ogrevanje s klimo odlično dopolnjuje naše centralno ogrevanje? V podjetju Iblo so vam na voljo klime vodilnega svetovnega proizvajalca LG, ki združujejo vrhunsko tehnologijo, dolgo življenjsko dobo in minimalen vpliv na okolje. Pri visokih temperaturah prostor prijetno ohladite, pri nižjih pa ga ogrejte na optimalno temperaturo - vse z eno samo napravo.

Klima postaja nepogrešljiva

KlimaGlede na to, da se v zadnjih letih temperature pogosto dvigajo izjemno visoko, je v večini stanovanjskih in poslovnih stavb poleti nevzdržno vroče. Klima še zdaleč ni več nekaj, kar si lahko privoščijo le nekateri. Sodobne klima naprave so kljub vrhunski kakovosti cenovno ugodne, predvsem pa bivalni ali delovni prostor ohladijo na znosno temperaturo. Pri tem ne gre le za izboljšanje kakovosti življenja ali boljše delovne pogoje - znosne temperature so pomemben dejavnik tudi pri ohranjanju zdravja. Paziti morate le, da razlika z zunanjo temperaturo ni prevelika. Strokovnjaki priporočajo razliko največ od 7 do 10, pri čemer je slednja res skrajna meja. In če vas skrbi za okolje, naj vas potolažimo, da je prav vsaka sodobna LG klima za stanovanje izdelana tako, da minimalno obremenjuje okolje.

Ogrevanje s klimo

Če malce povprašate uporabnike ali pobrskate po spletu, boste kaj hitro odkrili, da je klima primerna tudi za ogrevanje prostorov, ne le za hlajenje. In kar je najpomembnejše: ogrevanje s pomočjo klima naprave je precej enostavnejše in cenejše. Najnovejše naprave dobro delujejo tudi, če so temperature zelo nizke, kljub temu pa je smiselno za najhladnejše dni imeti še kakšno drugo vrsto ogrevanja. Klima naj služi kot dopolnilo za dogrevanje v jesenskih in pomladnih dneh, čeprav boste verjetno dejansko lahko skoraj vso zimo ogrevali z njo. Ogrevanje s klimo bo bistveno zmanjšalo vaše stroške za ogrevanje, obenem pa je praktično in nezahtevno. Pokličite v Iblo in se pozanimajte, kakšne so vse koristi, ki jih ponuja klima.

Iblo d.o.o. | Klima, ogrevanje s klimo, klima naprave - povezave do naše spletne strani: