Montaža klimatskih naprav

Montaža klimatske naprave je lahko zapleten proces, zato naj ga opravijo profesionalci. Iblo je pravi naslov za nakup, montažo in popravila klimatskih naprav. Pri nas dobite najboljše klimatske naprave za stanovanje, hišo ali večje poslovne ali gostinske prostore. Delimo jih na sobne klimatske naprave, profesionalne klimatske naprave in sisteme za prezračevanje.

V podjetji Iblo d.o.o. zagotavljamo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto klimatskih naprav. Če želite ujeti posebne ugodnosti ali akcijsko ponudbo klimatskih naprav pa nas redno spremljajte preko naše spletne strani.

Kot rečeno ob nakupu klimatske naprave nudimo tudi strokovno izvedeno montažo, ki bo opravljena hitro in zanesljivo. Tako bodo prostori v katerih bivate spet udobni in ravno pravšnje temperature ne glede na letni čas.

Montaža klimatskih LG napravNakup in montaža klime


Pravilna montaža klimatske naprave

Le pravilna in skrbno opravljena montaža klimatske naprave bo zagotovila, da klima dela optimalno oz. po svojih najboljših zmožnostih. Pri montaži je treba upoštevati veliko faktorjev (razporeditev prostorov, pretok zraka, namen uporabe, vlažnost, število ljudi ...). Naši vrhunski monterji in serviserji se na montažo in servisiranje najbolje spoznajo. Dobro poznajo na vse naše LG naprave in tudi različne možnosti montaže.

Pri montaži stenske ali stropne klime je potreben preboj stene, zato montaža klime nikakor ni naloga, ki se je lahko lotite kar sami. Pri nakupu klime za stanovanje se takoj dogovorite tudi za montažo, mi pa vam uredimo, da bo naloga opravljena hitro in kvalitetno.


LG klimatske naprave v podjetju Iblo

LG je svetovno priznano podjetje, ki izdeluje tehnološko dovršene klimatske naprave, ki so lepo oblikovane in se dobro prilegajo v vsako stanovanje. Klima za stanovanje ne sme motiti izgleda prostora in z našimi klimatskimi napravami LG boste dobili ravno to (eestetiko in veliko funkcionalnost v enem). Podjetje Iblo poskrbi tudi za odlične cene. Obiščite nas v našem salonu na Ptuju ali pa nas pokličite kar po telefonu. Nudili vam bomo odgovore in strokovno pomoč tudi na daljavo. Poskrbeli bomo da bo vaš nakup klimatske naprave ugoden.

Nakup klime je investicija, ki se jo je treba lotiti premišljeno, tako z izbiro naprave kot z montažo. Posvetujte se z nami in našli bomo najboljšo rešitev za učinkovito hlajenje.

Klimatska naprava PrestigeKlimatska naprava ArtcoolStandard LG klimatska naprava


Okolju prijazne in učinkovite klimatske naprave

Večina klimatskih naprav znamke LG v podjetju Iblo uporablja hladilno sredstvo R32. Visoko učinkovito sredstvo, ki je okolju tudi prijazno s svojo sestavo omogoča znatnno manjšo porabo hladilnega sredstva. Posledično se s tem zniža potencialno globalno segrevanje z manjšim vplivom na ozonsko plast. K boljšemu okolju pripomore tudi dvojni inverterski kompresor, ki omogoča hitrejše ohlajevanje ter trpežnejše in tišje delovanje.