Pošlji povpraševanje

Reden servis klimatskih naprav zagotavlja dolgo življenjsko dobo

Poleg kakovostne montaže sta reden servis in čiščenje klimatskih naprav nujna za dobro delovanje sistema. Interval za čiščenje klime je sicer odvisen od intenzivnosti uporabe, a svetujemo vam, da se za servis klimatskih naprav odločite vsaj enkrat letno. Če klime pozimi ne uporabljate, se v njej v tem času zaradi vlage in drugih dejavnikov lahko namnožijo različni mikroorganizmi, virusi in bakterije. Sčasoma se v večini naprav nabere nesnaga v ceveh in vodih, morda so posamezni deli dotrajani ali pa jih je treba le preveriti. S tem si boste zagotovili, da bo vaša klimatska naprava delovala brezhibno vse leto.

Zakaj je reden servis klimatskih naprav nujen?

Servis klimatskih napravRedno čiščenje in servis klimatskih naprav vam poleg tega, da bo klima dobro hladila oziroma ogrevala prostor, prinaša tudi druge koristi. Ker so vsi sistemi redno pregledani, se ne kvarijo in ne prihaja do tega, da bi zaradi drobne okvare odpovedal celoten sistem. To pomeni, da klimi bistveno podaljšate življenjsko dobo. Redno servisiranje in čiščenje klime prinaša tudi prihranek denarja - po eni strani zato, ker pravilno delujoča naprava porabi manj elektrike, po drugi pa zato, ker je odpravljanje manjših nepravilnosti bistveno cenejše, kot če morate popraviti celoten sistem. Poleg tega reden servis klimatskih naprav zagotavlja, da iz klime piha čist zrak, ki ni poln nesnage in bakterij. V vsakem primeru je torej bolj smotrno, da svojo klimo redno servisirate in čistite, tudi če deluje brez težav.

Naročite servis in čiščenje klime v podjetju Iblo

V podjetju Iblo imamo tri temeljne dejavnosti, to so prodaja, montaža klimatskih naprav ter servis in čiščenje klimatskih naprav, toplotnih črpalk, rekuperatorjev in multi V sistemov. Pokličete nas lahko kadarkoli v času uradnih ur, lahko pa se tudi osebno oglasite. Če vaša klima ne deluje pravilno ali pa bi radi le poskrbeli za reden servis klimatskih naprav, vam bomo z veseljem pomagali. Kakovostne storitve si zagotavljamo tudi s tem, da smo odzivni ter da naši monterji redno opravljajo izobraževanja z različnih področij, tako da so vedno na tekočem z novostmi.

Iblo | Servis klimatskih naprav, čiščenje klime, čiščenje klimatskih naprav - povezave do naše spletne strani: