Cena toplotne črpalke za hišo ali stanovanje

Kakšna je cena toplotne črpalke, je odvisno od vaše izbire in velikosti oziroma zmogljivosti črpalke. Prodaja toplotnih črpalk zadnja leta močno narašča, saj se ljudje vedno pogosteje odločajo za cenovno ugodno in okolju prijazno energijo oziroma način ogrevanja. Delovanje toplotne črpalke zrak voda je podrejeno temu, da s čim manj energije ogreje prostor in sanitarno vodo, zato je toplotna črpalka za stanovanje ali pa poslovno oziroma proizvodni prostor dobra odločitev. Cena toplotne črpalke oziroma osnovni stroški so morda v primerjavi z drugimi sistemi nekoliko višji, a se vložek povrne zaradi cenovno ugodnega ogrevanja. Prodaja toplotnih črpalk, servis in rezervni deli za toplotno črpalko, klimatske naprave za hlajenje in ogrevanje s klimo, rekuperatorji in gospodinjski aparati so vam po ugodnih cenah na voljo v podjetju Iblo, d.o.o.

OGLEJTE SI CENIK TOPLOTNIH ČRPALK

Ugodna cena toplotne črpalke in subvencija Eko sklada

Prodaja toplotnih črpalk narašča tudi zato, ker je dolgoročen prihranek izjemno velik, poleg tega pa Eko sklad Republike Slovenije prosilcem za subvencijo vsako leto nameni kar precejšnji znesek za uporabo toplotne črpalke za stanovanje ali poslovni objekt - tako za novogradnje kot za prenovo oziroma menjavo starega ogrevalnega sistema za novega. Delovanje toplotne črpalke zrak voda je precej preprosto. Če poenostavimo toplotna črpalka odvzame toploto zraku in jo odda v tokorog vode za ogrevanje prostora. Prodaja toplotnih črpalk je v porastu, saj so te trenutno med najbolj ekološkimi načini ogrevanja, cena toplotne črpalke pa je še vedno zelo ugodna.

Prodaja toplotnih črpalk za stanovanjeDelovanje toplotne črpalke

V NAŠI PONUDBI NAJDETE TUDI KLIME

Prodaja toplotnih črpalk v podjetju Iblo, d.o.o.

Cena toplotne črpalke je najbolj odvisna od izbranega ponudnika oziroma velikosti in specifik posamezne črpalke. V vsakem primeru pa lahko brez zadržkov trdimo, da so toplotne črpalke za stanovanje ali drug objekt v porastu, saj so se ljudje začeli zavedati, kako pomembno je, da je ogrevanje ne samo cenovno ugodno in dolgoročno prinaša prihranek energije in s tem tudi denarja, ampak je tudi prijazno do okolja. V podjetju Iblo d.o.o., smo vam na voljo za različne informacije, kot so cena toplotne črpalke, rezervni deli za toplotno črpalko, uporaba, funkcionalnost, montaža in še marsikaj. Uporaba toplotne črpalke za stanovanje vam bo zanesljivo prinesla velik prihranek.