Poceni klime za prijetno ohlajeno poletje znosnih temperatur

 

Poceni klime so v času poletja gotovo nekaj takega, kar si želimo. Poceni klima nas bo razbremenila hude poletne vročine in v našem bivališču bo prijetno, skoraj spomladansko vzdušje, za kar bo poskrbela ugodna klima za stanovanje. Podjetje Iblo vam nudi poceni klime, montažo klime, servis klimatskih naprav, toplotne črpalke za stanovanje in hiše. Pri nas so na voljo seveda tudi rezervni deli za klimo in rezervni deli za toplotno črpalko.

 

CENE KLIMATSKIH NAPRAV

 

Poceni klime so tudi estetsko privlačne in všečne

Ponujamo vam poceni klime, ki bodo za razliko od drugih gospodinjskih aparatov tudi estetsko privlačne. Split sistemi klim LG za stanovanje slovijo kot inovativni in estetsko privlačni. Imajo lepe linije z ličnimi zasloni in elegantnimi zaključki. So kot ustvarjeni za tiste, ki bi jih klima zaradi svoje robustnosti motila kot tujek v popolno urejenem stanovanju. LG klime za stanovanje vas ne bodo pustile ravnodušnega, ko boste uzrli njene elegantne linije.

 

Servis klimatske napravePoceni klimatske naprave

 

Klima za stanovanje bo ustrezala slogu vašega doma

Pri nas si lahko izberete klimo za stanovanje, ki bo najbolje zagotovila pogoje hladu, ki si jih želite. Poleg tehnične izbire pa imate na voljo tudi oblikovno izbiro. To pomeni, da si boste lahko izbrali klimo za stanovanje, ki se bo oblikovno najbolje vklopila v notranji dizajn vašega bivališče.

 

LASTNOSTI KLIMATSKIH NAPRAV

 

Servis klimatskih naprav, da bo res hladno, ko bo treba

Seveda je najhujše, kar se lahko zgodi, da odpove klima, ko je najbolj vroče. Da se to ne bo zgodilo, vam podjetje Iblo ponuja servis klimatskih naprav. Vašo klimo bomo redno pregledovali in poskrbeli, da bomo vaši klimatski napravi naredili servis, ko je to potrebno. To bo preprečilo, da bi odpovedala, ko jo najbolj potrebujete. Če pa bi se to vendarle zgodilo, nas pokličite in uredili bomo v najkrajšem možnem času. Naše podjetje vam lahko poleg poceni klime in servisa vaše klimatske naprave ponudi tudi toplotno črpalko za stanovanje in rezervne dele za vašo toplotno črpalko, da boste s tem še bolj prihranili in da bo v vašem stanovanju tudi pozimi prijetnost bivanja zagotovljena

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
IBLO podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Vinarski trg 3
2250 Ptuj
Spletna stran
E-pošta
02 7806430
Seznam fraz
Poceni klime, klima za stanovanje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA