Pošlji povpraševanje

Španščina za začetnike: do odličnega znanja v tednu ali dveh


Španščina za začetnike je lahko izjemno enostavna, če se ji posvetite na pravi način. V holističnem centru Karnion ponujajo učenje jezikov po prav posebni metodi super učenja. Gre za metodo, ki pri učenju kombinira poslušanje jezika v alfa stanju ter pogovor z učiteljem. Učenje je hitro in učinkovito, rezultati pa neverjetni. Na podoben način poteka tudi španščina za otroke.

španščina osnove

Španščina: osnove lahko znate že v enem tednu

Če se želite naučiti španščine, osnove lahko skozi sistem super učenja osvojite v že zelo kratkem času. Začetni tečaj jezika, namreč lahko opravite že v tednu ali dveh. Vendar metoda super učenja predvideva intenzivno učenje španskega jezika. To pomeni, da se jezika učite vsaj 4, še bolje 8 ur na dan več dni zaporedoma.

Tudi, če želite bolj poglobljeno znanje, lahko obiščete center in pripravili vam bodo tečaj, ki vam bo pisan na kožo. Če želite jezik uporabljati predvsem v prostem času, za potovanja in raziskovanje Španije, številnih otokov, kjer se uporablja, ali Južne Amerike, so dovolj pri španščini osnove. Te pa boste z metodo super učenja osvojili že zelo hitro.

Španščina za začetnike po sistemu super učenja je odlična izbira tudi zato, ker smo v alfa stanju, torej stanju, ki spominja na polsen ali meditacijo, kar štirikrat bolj dovzetni za prejete informacije. Znanje, ki ga pridobimo skozi alfa stanje, pa se nalaga v dolgoročnem spominu.

To pomeni, da bomo španščino – osnove jezika, obvladali že pred urami pogovora z učiteljem. Še več, nanje bomo po učenju skozi poslušanje prišli že pripravljeni na komuniciranje in bo tako konverzacija še toliko bolj učinkovita, naša samozavest pa večja.

španščina začetni tečaj

Španščina: začetni tečaj, ki vas bo naučil ogromno

Vsi se strinjamo, da je španščina izredno speven jezik, ki se ga hitro naučimo že skozi poslušanje. Konec koncev se marsikdo, ki gleda telenovele lahko pohvali s tem, da zna že kar nekaj španskih besed. Pomislite, koliko bi se šele naučili med začetnim tečajem, ki bi bil popolnoma prilagojen vam.

Španščina za začetnike bo še toliko bolj prilagojena vam in vašemu obstoječemu znanju, saj bodo le-tega v centru pred tečajem preverili. S testom bodo skušali ugotoviti, kakšno je vaše znanje v vseh pogledih. Torej, kako dobro jezik razumete, se v njem znate sporazumevati in kako dobro je vaše pisno znanje jezika.

Če bodo ugotovili, da nekaj znanja že imate, vendar so v njem luknje, bodo najprej zakrpali te in nato učenje nadaljevali na višjem nivoju. Na takšen način boste dobili točno tisto znanje, ki ga potrebujete.

Tečaj španščine za začetnike sicer poteka najmanj 4 ure na dan. Za tiste, ki se z jezikom šele spoznavajo, pa v centru predlagajo vsaj 40-urni tečaj. Intenzivnost učenja lahko še povečate in s tem zmanjšate trajanje celotnega tečaja, če se boste učili po 8 ur dnevno ali preko vikenda.

Če za vas - španščina začetni tečaj - ni dovolj, se lahko odločite za individualizirane tečaje poslovne španščine, ki prav tako potekajo po metodi super učenja. Ali se lotite priprav za mednarodne izpite.

Lahko pa se odločite, da boste na ure za začetnike vpisali tudi vašega otroka. Španščina za otroke poteka na prav poseben način, ki je všečen otrokom in zelo učinkovit, tečaji pa trajajo skozi vse poletje.

španščina

Španščina za otroke: naj otrok poletje preživi nekoliko drugače

Poletje je idealen čas, da se otrok, poleg tega, da se zabava in preživlja čas z vami, nauči tudi nekaj novega. Španščina za otroke v centru Karnion je prava poslastica, zato otroku med učenjem nikakor ne bo dolgčas. Pravzaprav se bo med učenjem še zabaval in sprostil.

Učenje v alfa stanju v centru Karnion je dopolnjeno z rumeno svetlobo, ta pa zdravi in sprošča pozitivne občutke ter hkrati pomirja. Rumeni svetlobi dela družbo še baročna glasba, ki še dodatno spodbudi potencial otroka. Med uživanjem v rumeni svetlobi in ob prijetni glasbi, pa se otrok tudi uči jezika skozi poslušanje. Španščina za otroke je torej zasnovana prijetno in izredno učinkovito.

Po učenju v alfa stanju, sledi še ura, ki jo bo otrok preživel v družbi učiteljice in se z njo pogovoril o tem, kar je doživel in česa se je naučil. Učenje skozi konverzacijo bo tako potekalo na interaktiven in izredno zabaven način. To pa je pri otrocih še toliko bolj pomembno. Stvari, ki jih zabavajo, se namreč lažje in raje naučijo. To, da se bo že po nekaj urah poslušanja osnov jezika, otrok sposoben v tujem jeziku tudi spregovoriti, pa bo v njem vzbudilo samozavest in ponos.

Španščina za otroke poteka tako, da starši otroka v center pripeljejo ob osmih zjutraj, ta pa tam preživi 2, 4 ali 8 ur, ki so namenjene učenju  na njemu prilagojen način. Učenje mora potekati več dni zapored, da je zares učinkovito.

Individualni programi španščine za otroke sicer potekajo skozi celotno poletje.

španščina za otroke