Pošlji povpraševanje

Italijanski jezik je lep in uporaben tako v vsakdanjem kot poslovnem svetu


Italijanski jezik je izjemno romantičen, a tudi zelo praktičen. Najbrž ste tudi vi že kdaj odpotovali v Italijo in se več ali manj sporazumevali le z rokami. Italijani res ne slovijo po izvrstnem znanju tujih jezikov, zato nam znanje lahko pride še kako prav. Bi se radi vpisali na tečaj italijanščine? Ljubljana je veliko mesto s številnimi jezikovnimi šolami, a nobena izmed njih ga ne izvaja po preverjeni metodi superleaning Karnion. Le-ta je dokazano najboljša, saj se na naučimo ogromno v zelo kratkem času.

Italijanski jezik

Učenje italijanskega jezika po metodi superleaning oz. superučenje Karion®

Metoda superleaning Karnion® je po 31 letih že dobro preverjena metoda učenja novega jezika in tako idelana italijanščina za začetnike. Je kombinacija poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem. Tečaj italijanskega jezika po tej metodi je tako najnaravnejša oblika učenja, saj se učimo novih besed predvsem s poslušanjem. Tudi govoriti smo se naučili na tak način, zato je to zagotovo najboljši tečaj italijanščine v Ljubljani.

Prednosti metode superleaning Karnion®


  • Potek tečaja italijanščine za otroke in odrasle nudi optimalen rezultat

Kot že samo ime superučenje pove, je tečaj italijanskega jezika intenziven in kratek. Če ste začetnik, vam za optimalen rezultat priporočamo vsaj 40-urni trening po minimalno 4 šolske ure na dan. Pred začetkom tečaja italijanščine v Ljubljani v holističnem centru preverijo vaše znanje na področju branja, razumevanja, pisanja in govorjenja. Tako lahko enostavno ugotovijo, kako dobro italijanski jezik že govorite, ter na podlagi rezultatov določijo okvirno stopnjo.


  • Individualizacija

Tečaj italijanskega jezika je popolnoma prilagojen vašemu znanju. Nekateri posamezniki se bojijo, da bodo v določeni stopnji zaostajali, saj nekateri osnov še ne obvladajo. Na tečaju italijanščine (za otroke ali odrasle) so takšne skrbi odveč, saj boste skupaj s profesorjem zakrpali napake, ki jih delate na osnovnem nivoju ter šele nato nadaljevali na višjem nivoju. Prav to je prednost, saj ne poteka po vnaprej določenem učbeniku. Na drugih šolah v Ljubljani se s takim pristopom učenja novega jezika ne boste srečali.


  • Tečaj italijanskega jezika poteka v alfa stanju

Si želite obiskovati zabaven in sproščujoč tečaj italijanščine? Ljubljana je kraj, kjer boste doživeli prav to! V alfa stanju se boste odpravili na antistresno potovanje, obenem pa se boste jezika naučili zelo hitro! V holističnem centru Karnion izvajajo meritve v alfa stanju, kar pomeni, da poleg tega da poslušate romantično italijanščino, dobite tudi povratno informacijo o vašem stanju sproščenosti. Intenzivni tečaj italijanščine za otroke in odrasle se lahko sliši kar naporno, a ker poteka v sproščenem stanju, je vse prej kot to.


  • Uporaba rumene svetlobe

Pri metodi superlearning Karnion® se uporablja rumeno svetlobo v možganskem spodbujevalniku, ki deluje nevsiljivo. Rumena svetloba pomirja enako kot sonce, zato je tovstni tečaj italijanščine za otroke odlična izbira. Otrok se ob baročni glasbi sprosti, obenem pa posluša tuj jezik, ki mu bo v življenju prišel še kako prav. Tečaj italijanskega jezika po tej metodi je seveda primeren tudi za odrasle, ki so popolni začetniki, in tiste, ki bi radi opravili določen izpit.


  • Hitro učenje

Se odločate med več različnimi intenzivnimi tečaji italijanščine? Ljubljana je mesto, kjer je ponudbe ogromno, zato je pred končno odločitvijo pomembno vedeti nekaj zanimivih podatkov. Klasični tečaj predvideva od popolnega začetnika do nivoja B2 800 šolskih ur, šolski sistem 1.074 šolskih ur, Karnionova metoda pa le 200 šolskih ur! Sedaj je odločitev, katerega (za otroke ali odrasle) izbrati, precej lažja, kajne? Ker tečaji v holističnem centru Karnion potekajo v alfa stanju, se tečajniki novega jezika naučijo veliko hitreje kot v ostalih jezikovnih šolah. Italijanskega jezika se naučite tudi 4x hitreje.

tečaj italijanskega jezika

Tečaj italijanskega jezika za začetnike

Se niste še nikoli učili italijanskega jezika, a si ga res želite govoriti? Potovanje po Italiji je z znanjem italijanščine veliko lažje, zato vam svetujemo obisk intenzivnega tečaja italijanščine. Ljubljana je odlično mesto za začetnike, saj prav tu poteka tečaj, na katerem boste znanje italijanščine osvojili zelo hitro. Po 40 šolskih urah se boste že lahko sporazumevali v osnovnih situacijah, če boste želeli, pa vam bodo na začetnem tečaju italijanščine za otroke in odrasle pripravili specifične vsebine za določeno področje, ki vas zanima.


Tečaj poslovne italijanščine

Ker nam je Italija zelo blizu, nam pogosto tudi v poslu znanje italijanskega jezika pride zelo prav. Karnionov intenzivni tečaj italijanščine je popolnoma individualiziran, kar pomeni, da se učite vsebin, ki vam bodo prišle prav na področju, s katerim se ukvarjate. Tako se ne boste učili besed, ki jih v življenju nikoli ne boste uporabili. Ker Italijani ne slovijo po znanju angleščine, boste s poslovnimi partnerji veliko lažje komunicirali, če boste znali italijanski jezik.


Italijanščina za otroke

Otroci se v holističnem centru Karnion odlično počutijo. V Ljubljani se v poletni šoli učijo tako meditacije kot novega jezika. Tovrstni tečaj italijanščine za otroke je odlična zaposlitev, saj poskrbi za dvig samozavesti tudi na drugih področjih.

tečaj italijanščine Ljubljana