Francoščina – jezik, ki je eden izmed najpriljubljenejših na svetu

Francoščina je materni jezik 77 milijonov ljudi in je na 11. mestu na svetu. Je uradni jezik v 29 državah in na petih celinah, zato znanje osnov marsikje pride prav. Francoščina je precej priljubljena tudi pri nas, saj imajo mnogi željo govoriti ta čudoviti in posebni jezik ter se naučiti vsaj osnov pred obiskom Francije ali države, kjer se v omenjenem jeziku sporazumevajo. Malo za šalo, malo za res, toliko je treba znati, da vas ne morejo ukrasti. 

Svet je postal majhen in ljudje vse več potujejo. Na potovanjih preizkušajo sami sebe in se trudijo govoriti v jeziku dežele ki jo obiščejo, pri tem pa motivacija mnogih naraste do te mere, da se v domovini odločijo za nadgrajevanje znanja in učenja francoščine. Morate vedeti, da se vam s poznavanjem jezika, odpre še več možnosti za potovanja v čudovite kraje, spoznavanje tujih kultur in sklepanje novih znanstev.

Francoščina - tečaj francoščine Ljubljana

Iz tega razloga se ljudje vseh starostnih skupin odločajo za jezikovni tečaj francoščine. V Ljubljani smo pravi naslov za učenje francoščine v Holističnem centru Karnion, kjer vam znanje podajamo s pomočjo posebne metode hitrega učenja (superlearninga).

Metoda je stara in uveljavljena, saj se je prvič pojavila že v šestdesetih letih, v našem centru pa na ta način učimo tečajnike vse od leta 1991. Tako kot pri drugih jezikih, na jezikovnih tečajih francoščine žanjemo uspehe, naše stranke so zadovoljne in se radi vračajo po še več znanja.

Jezikovni tečaj francoščine

Jezikovni tečaj francoščine Ljubljana – za vse ki želijo širiti obzorja

Razmišljate o učenju francoščine? Bi želeli začeti na novo, ali bi radi svoje znanje nadgradili? Potem obiščite jezikovni tečaj francoščine v Ljubljani, kjer boste presenečeni nad hitrim pridobivanjem novih znanj, na popolnoma drugačen način kot ste ga vajeni. Postopek učenja francoščine v alfa stanju, namreč vključuje tudi antistresni program, po samem tečaju pa so možgani bolj dovzetni tudi za pomnjenje drugih stvari. 

Učenje francoščine

V stanju sproščene pozornosti (alfa stanju možganskih valov), se aktivira dolgoročni spomin, pozabljanje naučenega pa je bistveno počasnejše. Na takšen je mogoče v štiridesetih učnih urah oz. v petih vnaprej dogovorjenih dneh, osvojiti 1300 novih besed, ali celo več. Ni pomembno ali se boste učenja francoščine lotili na novo, ali že imate predznanje. Presenečeni boste kako hitro boste z metodo superlearninga napredovali. 

Z obiskom jezikovnega tečaja francoščine v Ljubljani, se boste bolje znašli na potovanjih, v konkretnih življenjskih situacijah, prav tako pa vam bo znanje francoščine lahko koristilo v poslovnem svetu.

Francoščina tudi za najmlajše