Stopniščne notranje ograje iz nerjavečega jekla

Stopniščne notranje ograje

Tudi v notranjosti hiše potrebujemo ograje, na primer stopniščne notranje ograje, ki so namenjene varni hoji po stopnicah, nudijo pa tudi dodatno oporo pri vzpenjanju ali spuščanju. Notranje ograje za stopnice ali pa moderne notranje ograje ob galerijah so lahko izdelane iz različnih materialov, v vsake primeru pa je treba pri izbiri upoštevati tako videz kot uporabnost in vzdrževanje. Stopniščne notranjo ograje iz inoxa oziroma nerjavečega jekla so v vseh pogledih dobra izbira, saj so lepe, trpežne in nezahtevne za vzdrževanje. In za piko na i so tudi cenovno ugodne. S kombinacijo različnih materialov, kot so inox, les, steklo ali pleksi steklo, lahko ograjo še poudarite oziroma popestrite.

10-letna garancija na stopniščne notranje in zunanje ograje

Čeprav so balkonske ograje ali pa nadstreški za avto in nadstreški nad vhodom bistveno bolj izpostavljeni različnim vremenskim razmeram in poškodbam kot stopniščne notranje ograje, so tudi te izdelane iz nerjavečega jekla, ki je izjemno odporno na udarce, poškodbe, temperaturne razlike, svetlobo, vodo itd. Tudi notranje ograje za stopnice imajo tako kot zunanje kar 10 let garancije. Velika prednost inox ograj je tudi ta, da jih razen občasnega čiščenja pravzaprav ni treba vzdrževati. Samo obrišete jih in že so kot nove.

Moderne notranje ograje iz nerjavečega jekla

Zaradi svojega videza so stopniščne notranje ograje pravi hit, a treba je povedati, da niso primerne le za povsem moderno grajene hiše ali stanovanja. Morda se res ne ujemajo z rustikalnim slogom v klasičnih kmečkih hišah, a v vseh ostalih okoljih se odlično podajo v prostor. Notranje ograje za stopnice so namreč na voljo v toliko različicah, da jih boste zlahka kombinirali z obstoječim stilom, lahko pa izberete tui notranje stopniščne ograje, ki bodo načrtno padle v oči in modernizirale hodnik ali stopnišče. Poleg ograj so vam v podjetju Hifa na voljo tudi nadstreški za avto in nadstreški nad vhodom. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani.

Hifa | Stopniščne notranje ograje, moderne notranje ograje, notranje ograje za stopnice - povezave do naše spletne strani: