Kovinske ograje za lep videz in varnost vašega doma

Kovinske ograje za balkon in teraso ali pač tiste, ki jih uporabite pri domačih stopniščih služijo vsaj dvema namenoma. V prvi vrsti so namenjene varnosti, sicer pa lahko veliko naredijo tudi za videz vašega balkona ali terase oz. ostalih prostorov, kamor jih boste umestili.

Podjetje Hifa iz Kidričevega, ki deluje že vse od leta 1990, se je specializiralo za notranje in zunanje kovinske ograje vrhunske izdelave, ki so narejene iz izredno kakovostnih materialov. Hkrati pa se znajo prilagoditi tudi vašim željam in potrebam ter skupaj z vami zasnovati končne izdelke, ki se bodo odlično podali vašemu slogu preostale opreme.

Kovinske ograje za balkon in teraso

Kovinske ograje za balkon in teraso vrhunske izdelave

Vse kovinske pregrade, ki jih izdelujejo v podjetju Hifa, so narejene iz nerjavečega jekla ali drugih kovin s posebno obdelavo. Prav zaradi tega ste lahko z njimi tudi prepričani, da boste dobili izdelek, ki bo popolnoma odporen proti koroziji, pohvalil pa se bo lahko tudi z dolgo življenjsko dobo.

Zunanje kovinske ograje lahko služijo za ograditev vaših balkonov, različnih teras, pa tudi dvorišč, zunanjih stopnišč in vrtov. Vsak tovrstni izdelek, ki je izdelan v podjetju Hifa, je narejen po naročilu, zato ste lahko prepričani, da bo povsem odgovarjal vašim željam in potrebam. Ne glede na to, kakšnega boste izbrali, pa bodo izredno odporni na vremenske razmere in se bodo lahko pohvalili z dolgo življenjsko dobo.

Slednja je plod vročega cinkanja. Od tega, iz česa je izdelek narejen; iz črnega ali nerjavečega jekla ali aluminija; pa je odvisno, kako bodo le-tega dodatno obdelali. Da se bo ta popolnoma ujemala s slogom vaše preostale opreme na zunanjem bivalnem prostoru, pa bo poskrbelo prašno barvanje. Izbrali boste namreč lahko katero koli barvo po RAL lestvici.

Oprema, s katero boste olepšali in zavarovali svoj zunanji bivalni prostor, bo na koncu torej točno takšna, kot si boste želeli. Le-ta se namreč mora ujemati in povezovati z ostalo opremo v vašem zunanjem bivalnem prostoru. Ta pa bo najlepši, če bo po svoje podaljšek vašega notranjega bivalnega prostora.

Kovinske ograje

Poskrbeli bodo tudi za dvoriščna vrata

Kovinske ograje za balkon in teraso običajno potrebujejo tudi dvoriščna vrata. Ta namreč omogočajo dostop do vašega doma. V podjetju Hifa lahko poskrbijo tudi za to.

Ponujajo vam več vrst dvoriščnih vrat:

  • drsna dvoriščna vrata,
  • motorizirana dvoriščna drsna vrata, ki se nahajajo na talnem vodilu,
  • samonosna dvoriščna vrata in
  • krilna vrata.

Dvoriščna vrata so lahko različnih oblik in velikosti. Vsa pa se lahko pohvalijo z vrhunsko kakovostjo in trdoživostjo, kar potrjuje tudi evropski certifikat kakovosti, s katerim se ponašajo.

Vseeno je vredno opozoriti, da so, kljub temu, da so vsa dvoriščna vrata, ki so narejena v podjetju Hifa, visoko kakovostna in atraktivna, prav motorizirana res nekaj posebnega. Imajo namreč tudi varnostno fotocelico, njihov sestavni del pa sta tudi daljinski oddajnik in signalna luč. Slednja je še posebej koristna, saj uporabnike opozori, kdaj se vrata odpirajo oz. zapirajo.

Zunanje kovinske ograje

Zunanje kovinskihe ograje za balkon in teraso ter notranje izvedbe

V podjetju Hifa vam ponujajo tudi notranje kovinske pregrade. Z njimi lahko opremite svoje notranje prostore doma.

Gre za izdelke, ki so prav tako prašno barvani, tudi tukaj pa lahko izbirate med vsemi barvami iz RAL lestvice. Omenjene stavbne elemente lahko kombinirajo tudi z mnogimi drugimi materiali, pa naj bodo umetni ali naravni. Na takšen način so le-ti lahko še lepši in se hkrati še bolje ujemajo z ostalo opremo vašega doma.

Vseeno pa strankam svetujejo, naj se ne osredotočajo le na videz izdelka, temveč poskrbijo tudi za vse varnostne zahteve. Samo tako bodo namreč ti elementi vašega doma služili obema namenoma. Atraktivnemu videzu in varnosti. Kovinske ograje za balkon in teraso ter notranje izvedbe, so dobra izbira za vas.

Kovinske ograje za teraso in balkon