Pošlji povpraševanje

Izvirna poslovna darila, ki bodo več kot navdušila vaše obdarovance

Kljub temu, da je obdarovanje s poslovnimi darili zelo lepa gesta že sama po sebi, bomo še toliko večji učinek dosegli z izbiro zares izvirnega poslovnega darila, ki bo še dolgo vtisnjen v spomin prejemnika. 

Poslovno darilo za partnerjekulinarični set kot inovativno poslovno darilo

Bolj inovativno in unikatno darilo kot bomo podarili, večji pozitiven učinek bo slednje imelo na našega obdarovanca; s tem pa bomo posledično prispevali tudi k grajenju tesnejšega in bolj zaupanja vrednega odnosa. Družabne igre za popestritev deževnih dni, zabavni pripomočki za na plažo in sproščujoči antistresni izdelki so le nekatera izmed številnih izvirnih poslovnih daril zanesljivega in strokovnega ponudnika Gropik z dolgo tradicijo uspešnega poslovnega in promocijskega obdarovanja na območju celotne Slovenije, ki bodo več kot navdušila tako vas kot tudi vaše obdarovance.

Vse izdelke za izvirna darila lahko hitro in varno kupite kar prek spleta, na vašo željo pa vam bodo z veseljem pomagali tudi z izvirnimi in unikatnimi idejami, ki vam bodo pomagale ustvariti dolgotrajen vtis, povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke in obdarovance spodbuditi k tesnejšemu medsebojnemu sodelovanju oziroma bolj pogostemu koriščenju vaših storitev.


Kako najlažje in najhitreje poiskati najbolj izvirno poslovno darilo?

Poslovna darila za enega obdarovanca

Pri izbiri najbolj izvirnega poslovnega darila je v prvi vrsti pametno raziskati značilnosti našega obdarovanca. V primeru, da iščemo izvirno poslovno darilo za le enega prejemnika, si najprej vzemimo čas, da raziščemo njegove najbolj izstopajoče značilnosti. Je morda športni navdušenec in bi se nadvse razveselil navijaških pripomočkov? Je morda znan po preživljanju dolgih ur v pisarni in ga lahko presenetite z unikatnim pisalnim setom? Na podlagi njegovih najbolj izrazitih lastnosti bomo zlahka našli darilo, ki bo najbolj primerno zanj oziroma bo imelo največjo praktično vrednost za njegovo poklicno ali osebno življenje.

Poslovna darila za več prejemnikov

Pri množičnem pošiljanju s promocijskimi darili večjim skupinam obdarovancem pa je v prvi vrsti potreben razmislek, katera življenjska področja, dejavnosti ali aktivnosti so jim skupne. Ko najdemo skupni presek, si oglejmo izbor izdelkov, ki spadajo v te kategorije in izberimo tistega, ki bo najbolj ustrezen glede na lastnosti izbrane skupine. Gre morda za skupino ljudi, ki si delijo veselje do kuhanja in bi jih lahko presenetili s potiskanimi predpasniki? So morda naše stranke večinoma mladi starši, ki bi se gotovo razveselili kakšne družabne igre?

Pri iskanju najboljšega poslovnega darila imejmo v mislih, da bomo s funkcionalnimi izdelki, ki jih bo obdarovanec dnevno uporabljal, kot so na primer pisarniški material, seti za kulinariko ali tehnični pripomočki, dosegli največji željeni učinek, saj bodo obdarovanci darilo pogosto uporabljali, s tem pa bo naša blagovna znamka neprestano v njihovih mislih. Visokokakovostna poslovna in promocijska darila, s katerimi boste lahko izkazali vso vašo hvaležnost in spoštovanje so vam na voljo na spletnih straneh podjetja Gropik, ki vam bodo s privlačnimi, nepozabnimi in inovativnimi poslovnimi darili pomagali pri hitri rasti števila zvestih pripadnikov vaše blagovne znamke.

Tisk na izdelke je dobra promocija podjetja

Igralni set darilo za poslovne partnerje

Inovativne ideje za popestritev vašega unikatnega poslovnega darila

Obstaja več načinov, kako lahko naša poslovna darila zares izstopajo od povprečnih poslovnih daril ter s tem ustvarijo mnogo bolj pomenljiv in trajen vtis pri obdarovancu. Ena izmed najbolj priljubljenih možnosti, kako lahko  podarimo inovativno darilo je gotovo potisk izdelkov. Izdelke lahko oplemenitimo z lepim verzom ali imenom obdarovanca, s čimer mu bomo zagotovo narisali nasmeh na obraz in mu obenem tudi izrazili našo hvaležnost. V kolikor je sproščenost in zabava bolj po naši meri, pa lahko izdelek obogatimo tudi s kakšno duhovito mislijo ali rekom, ki bo prejemnika nasmejala do solz in mu polepšala dan.

Bolj kot smo kreativni, bolj osupljivo in nepozabno izkušnjo bomo pričarali našemu obdarovancu. Za piko na i lahko k darilu vključimo tudi ročno napisano sporočilo, napisano posebej za izbranega prejemnika, v katerem mu na kratko razložimo, zakaj mu pošiljamo izdelek ter izrazimo našo hvaležnost za dosedanje skupno sodelovanje. Zbirka unikatnih idej in daril za vsako priložnost je na voljo na strani podjetja Gropik, kjer lahko na vašo željo izbrano poslovno darilo tudi čudovito aranžirajo.


Očarljiva eko poslovna darila, podarjena z mislijo na naravo

Eko poslovno dariloPriljubljenost eko poslovnih daril se vse hitreje širi, saj živimo v časih, ko je zaradi segrevanja ozračja in drugih okoljskih problematik skrb za naravo ena izmed najpomembnejših vrednot vse številnejših ljudi. Eko poslovna darila so zato odlična ideja za darilo, ki ni le izredno lepo, pač pa je tudi povsem okolju prijazno in izvirno. S takim darilom bomo našim obdarovancem pokazali našo ekološko naravnanost in se zbližali z njimi v deljenju naših skupnih vrednot. Eko poslovna darila se ponašajo z zares posebnim in unikatnim izgledom, zaradi katerega bo naše poslovno darilo močno izstopalo v množici drugih.

V ponudbi podjetja Gropik lahko izbirate med najrazličnejšimi uporabnimi eko darili, ki obsegajo vse od raznolikega pisarniškega materiala do pripravnih nakupovalnih torb in celo neverjetno kreativnih ptičjih hišk. Vsi izdelki so narejeni iz prekrasnih naravnih materialov, bodisi lesa, bambusa, bombaža ali celo plute, zaradi katerih bo poklon enega izmed njihovih eko poslovnih daril zagotovo fasciniral in vzradostil vsakega naravoljubnega prejemnika.