Pošlji povpraševanje

Uporabna in kvalitetna promocijska darila

Promocijska darila so uporabni izdelki, kot so promocijski tekstil, dežniki, nahrbtniki, kape, pisala, lončki in podobno, s katerimi podjetje poskrbi za svojo promocijo. Na promocijskih materialih je navadno natisnjen logotip podjetja, njegov slogan oziroma drug napis, ki zbudi pozornost in si ga ljudje zapomnijo. Promocijski material podjetje največkrat podari svojim strankam in kupcem ter tudi zaposlenim. V zadnjem času so zelo priljubljena ekološka promocijska darila, ki so izdelana iz recikliranih materialov in biorazgradljiva, zato ne obremenjujejo okolja. Pri izbiri promocijskega darila se velja orientirati tudi po trenutnem letnem času – v jeseni so tako dobrodošla izbira jopice, nahrbtniki za izlete, dežniki ipd. Pravi odgovor za izbiro promocijskih daril vseh vrst je podjetje Gropik, ki že več kot 25 let skrbi za široko in pestro ponudbo promocijskih in poslovnih daril na domačem trgu. V njihovem podjetju svetujejo strankam, katero promocijsko darilo bi bilo najprimernejše ter poskrbijo za tisk želenega logotipa ali napisa.

Jesensko promocijsko darilo dežni plaščZložljiv dežnik kot promocijsko darilo za jesenTermovka idelano promo darilo za popotnikeNahrbtnik za jesenske izlete


Nahrbtniki in promocijski tekstil za jesen

V ponudbi podjetja Gropik so najrazličnejše vrste promocijskega tekstila za vse letne čase, tudi jesen. V tem letnem času nas narava razvaja s svojo barvitostjo, a moramo, če se podamo na izlet, poskrbeti za primerna, dovolj topla in nepremočljiva oblačila. Zato je kot promocijsko darilo v jesenskem času še posebej dobrodošel tekstil, kot so na primer jope, brezrokavniki, softshell jakne, termoflisi ipd., v katerih nas ne bo zeblo, tudi ko so temperature nižje ali močno zapiha. Med uporabna tekstilna promocijska darila za jesen sodijo tudi odeje, ki jih lahko uporabimo na travniku, v avtu, pri kampiranju … ali pa se vanje zavijamo med prebiranjem dobre knjige in srkanju okusne kave ali čaja na kavču, medtem ko zunaj dežuje. Za jesenske izlete so nepogrešljivi nahrbtniki, ki jih v Gropikovi ponudbi ne manjka. Izbiramo lahko med nahrbtniki vseh velikosti, barv in oblik – od enostavnejših do bolj praktičnih z več različnimi žepi. V njihovi ponudbi so poleg klasičnih tudi otroški nahrbtniki s pobarvanko, nahrbtniki vreče, potovalka nahrbtniki, nahrbtniki za računalnik ipd. Na vseh oblačilih in nahrbtnikih v njihovi ponudbi je možen tisk, vezenje oziroma personalizacija po meri naročnika.


Promocijski dežniki – od zložljivih do klasičnih

Dežnik je odlično promocijsko darilo, saj ga lahko imamo vedno s seboj in ga uporabimo, ko nas presenetita dež ali sneženje. V ponudbi podjetja Gropik najdemo tako zložljive kot klasične dežnike ter dežne plašče, ki jih lahko pospravimo v miniaturno žogico ali vrečko. Na vseh izdelkih je lahko natisnjen logotip oziroma napis po želji naročnika. Dežnik ponuja veliko površino in napis na njem bo dobro viden, kar bo poskrbelo za promocijo podjetja tudi ob deževnih dneh. Majhni dežniki vključujejo praktičen etui za shranjevanje. Zaradi njihove majhne velikosti jih lahko nosimo s seboj v torbici ali imamo spravljene v predalu v službi ali avtomobilu. Klasični dežniki so nezložljivi, zato zavzamejo več prostora, so pa praviloma kakovostnejši od zložljivih. V skoraj vsaki pisarni ne manjka vsaj en zložljiv in en klasičen dežnik – saj nikoli ne veste, kdaj vas lahko na poti na sestanek ujame dež.

Dežnik ki se obrne naokoliKlasični dežnik z dvojno podlogoZložljiv dežnikMajhen zložljiv dežnik