Pošlji povpraševanje

Promocijska tekstilna darila od oblačil do copat

Promocijska darila so lahko dobra izbira, če bi radi vaše stranke ali poslovne partnerje z nečim presenetili. Če se vaše podjetje ukvarja s prodajo izdelkov, lahko strankam ponudite promocijsko darilo, če se odločijo, da bodo izvedle nakup nad določeno vrednostjo. S tem jih boste spodbudili k temu, da bi zapravili več kot sicer. Promocijska darila, kot na primer promocijski copati in kape oziroma promocijska oblačila, so lahko hkrati odličen način, da se za dobro sodelovanje zahvalite poslovnim partnerjem ob različnih priložnostih. Pomembna prednost promocijskih daril je v tem, da so označena z vašim logotipom. Prejemnik se bo tako lahko večkrat spomnil na vas in na storitve, ki jih ponujate. 

Izbirate lahko med različnimi vrstami promocijskih daril. Med promocijski tekstil oziroma promocijska oblačila sodijo razne kape, majice, hlače, jakne in drugo. Prednost promocijskih oblačil je v tem, da jih uporabnik nosi na sebi. S tem bo logotip vašega podjetja viden tudi ljudem, ki bodo z njim v stiku. To bo lahko marsikomu spodbudilo pozornost in želel bo izvedeti več o vaši ponudbi. S tem si boste lahko povečali nabor potencialnih strank.

Promocijske šilt kape so odlična reklamaPromocijske kape in klobučki

Nudimo vam pester nabor promocijskih daril

Če torej razmišljate o nakupu promocijskih daril za vašega poslovnega partnerja ali stranke, se lahko obrnete na podjetje Gropik. Gre za podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je s svojem delovanjem začelo že v letu 1992. Najprej so se ukvarjali s proizvodnjo usnjene galanterije, kasneje pa so razširili ponudbo poslovnih in promocijskih daril. 

Izbirate lahko med vrečkami in torbami, pisali in pisarniškim materialom, tehniko in obeski, izdelki za prosti čas in kulinariko, izdelki za osebno nego, kapami in tekstilom, dežniki in dežnimi plašči ter koledarji. 

V ponudbi vrečk in torb boste našli nakupovalne torbe in vrečke, papirnate vrečke, torbe za dokumente, torbe za računalnike, aktovke, borše za na plažo, nahrbtnike, potovalke, torbice za dokumente, denarnice in drobižnice, vrečke za obleko in torbe na kolesih. 

V kategoriji pisal in pisarniškega materiala lahko najdete kemične svinčnike, pisalne sete, svinčnike, barvice in markerje, blokce, mape, etuije in kalkulatorje. Na voljo so tudi raznovrstni rokovniki, eko darila in pribor za pisarno.

Odlična promocijska darila so USB ključki in pisalaPromocijska darila - dežniki z logotipom

Izdelki tehnike in obeskov ponujajo USB ključke, power bank, pametne ure, slušalke in zvočnike, polnilce za telefon, usb razdelilce, vremenske postaje, obeske, svetilke, metre, strgala za led, ure, orodja in pripomočke za v avto, vžigalnike in druga izvirna promocijska darila.

Bi radi za promocijsko darilo ponudili izdelke za prosti čas in kulinariko? Potem lahko preverite navijaške pripomočke, izdelke za na plažo, igre, vinske sete, predpasnike in podstavke, skodelice, odpirače, bidone, sete za kulinariko, piknik opremo, hladilne torbe, pripomočke za potovanja ter za pohodništvo in tek.

V ponudbi podjetja je tudi pester nabor promocijskega tekstila oziroma promocijskih oblačil. Sem spadajo promocijski copati, promocijske kape, nogavice, odeje, brisače, šali in rute, rokavice, termoflisi, jakne, brezrokavniki, puloverji in jopice, hlače, srajce, polo majice in T majice. Promocijska oblačila so idealen način, da izkažete pozornost do zaposlenih, strank in poslovnih partnerjev. Promocijske kape in copati so izdelani iz kvalitetnih materialov, na voljo pa je širok spekter izdelkov.

Vredno je preveriti tudi izdelke za osebno nego, med katere spadajo antistress program, manikir seti, toaletni pribor, toaletne torbice, seti za dobro počutje, svečke, medicinski pripomočki in seti za prvo pomoč.

Promocijska oblačila z logotipom podjetja

Promocijska darila, ki navdušujejo

Promocijska darila, ki jih ponuja podjetje Gropik, so razvrščena v različne kategorije, zaradi česar boste lahko hitro našli tisto, kar ste iskali. S klikom na vsako izmed kategorij se bo odprl širok spekter izdelkov. S tem, ko boste kliknili na želenega, boste lahko preverili njegov izgled, kratek opis ter ceno, ki jo boste zanj odšteli. Če vam bo izdelek všeč, boste lahko oddali povpraševanje. 

Med promocijskim tekstilom boste lahko našli širok izbor kakovostnih promocijskih oblačil. Lahko izbirate med promocijskimi kapami za vse priložnosti in okuse. Najdete lahko prehodna pokrivala kot tudi tista za bolj hladne dni. Promocijske kape se lahko izkažejo kot odlično darilo poslovnim partnerjem ali kot obvezni del opreme vaših zaposlenih. Pri podjetju jih bodo za vas opremili z izbranim logotipom. Poletne promocijske kape so izdelane iz materialov, ki ne povzročajo dodatnega potenja. Z njimi se lahko zaščitite pred sončnimi žarki. Zimske kape so iz toplejših materialov. Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki. 

Promocijski copati so super darilo, saj jih bo obdarjenec nosil doma po napornem delovniku. Copat ni nikoli preveč, saj vsi dobro vemo, kako prav pridejo, če dobimo obiske. V ponudbi podjetja Gropik so tako topli zimski promocijski copati kot tudi lahkotni poletni, ki so izdelani iz tanjšega materiala. Taki promocijski copati so primerni tudi za na potovanja, saj v kovčku ne bodo zavzeli veliko prostora. 

Promocijska darila so tako res odlična ideja, kako razveseliti stranke in poslovne partnerje, s katerimi sodelujete. Poleg tega, da je to lepa gesta, boste na tak način naredili nekaj še za to, da se bo glas o vašem podjetju širil naprej. Stranke so še posebej navdušene nad promocijskimi oblačili, kot so promocijske kape in promocijski copati.