Promocijska darila za vsakogar, tudi ekološki izdelki

Promocijska darila so vsi tisti izdelki, s katerimi širimo glas o svojem podjetju. So pomemben del oglaševanja, običajno namenjena rednim in potencialnim strankam ter poslovnim partnerjem. Tudi vsa poslovna darila s tiskom so promocijska darila, saj opozarjajo na našo dejavnost. Poznamo veliko klasičnih izdelkov, ki so najpogostejši za obdarovanje. To so na primer kemični svinčniki, usb ključki, koledarji, dežniki, majice in podobno. Vse to najdete pri podjetju Gropik, kjer že več kot 25 let skrbimo za promocijske izdelke. Z veseljem pa za vas pripravljamo tudi čudovita eko poslovna darila. Ste že poskrbeli za letošnja poslovna novoletna darila?

Pisalni set kot promocijsko darilo

Za dobra promocijska darila poskrbimo s tiskom

O promocijskem darilu ne moremo govoriti brez tiska. Zato so vsi naši izdelki pripravljeni, da na njih tiskate po svojih željah. Ponujamo zares veliko raznolikih produktov, zato,  da lahko najdete takšne, ki vaši dejavnosti najbolj ustrezajo in da vsako leto oziroma ob vsaki priložnosti lahko podarite kaj novega. Lahko izberete samostojno promocijsko darilo, že sestavljen set ali pa sami po željah kombinirate izdelke.

Poslovna darila s tiskom lahko vsebujejo samo logotip ali pa tudi s tekstom izpisano ime. Pogosto se pripiše še slogan podjetja, kakšna kontaktna številka ali naslov, po željah pa tudi posebna sporočila za različne priložnosti (sejme, konference, dneve odprtih vrat ...). Seveda je meja samo vaša domišljija. S pravilno kombinacijo izdelka in besed lahko poskrbite za zares inovativno poslovno darilo s tiskom, ki je lahko humorno, intelektualno, nagovarjajoče in še kaj.

Oglejte si ponudbo eko poslovnih daril

Eko poslovna darila, ki skrbijo za okolje

Velik del sodobnega podjetništva je tudi trajnost in misel na okolje. Ozaveščena podjetja se za to trudijo na vsakem koraku, zato bodo tudi pri obdarovanju izbirala premišljeno. V Gropiku smo ponosni na svojo bogato ponudbo eko poslovnih daril, s katerimi boste navdušili poslovne partnerje in stranke. Narejena so iz izbranih naravnih materialov in recikliranih materialov. Na voljo je veliko različnih izdelkov, za prav vse pa velja, da so narejena s posluhom za okolje, zaradi česar vas bodo še bolj spoštovali.

Med naša eko poslovna darila spadajo eko rokovniki in beležke, navadni in kemični svinčniki, pisalni seti, barvice, bloki, peresnice, nakupovalne torbe ter še nekateri drugi izdelki. Gre za zares lične stvari, na katere se da kakovostno tiskati in jih simpatično zapakirati. Eko poslovna darila so prav tako promocijska darila, saj bomo nanje dodali vaš logotip, naziv ali slogan. Če želite pri obdarovanju pokazati skrben odnos do narave, priporočamo, da letošnja promocijska darila izberete iz našega eko programa.

Priročno pisarniško darilo

Klasična poslovna novoletna darila

Zelo dolgo tradicijo imajo v Sloveniji poslovna novoletna darila, za katera morajo podjetja še pravočasno poskrbeti. Buteljke, namizni koledarji in obeski so simbol zahvale za preteklo poslovno leto ter izražajo upanje na sodelovanje tudi v prihodnosti. Lahko pa za spremembo izberete tudi bolj inovativna novoletna darila. V naši spletni trgovini je ogromno izdelkov, ki so pregledno razvrščeni po kategorijah. Oglejte si našo ponudbo in zagotovo boste dobili kakšno dobro idejo, kako bi popestrili in posodobili svoja promocijska darila. Naj zares odražajo duh podjetja, če ste bolj sproščene narave, se ne branite niti bolj zabavnih izdelkov. Vsa naša ponudba temelji na praktičnosti in funkcionalnosti, kako jo boste domiselno uporabili, pa je seveda na vas.

Preberite več o inovativnih poslovnih darilih

Najširša ponudba promocijskih daril

Gropik je resnično kralj med ponudniki promocijskih daril. Ponujamo vrečke in torbe, pisala in pisarniški material, tehniko, izdelke za prosti čas in kulinariko, osebno nego, oblačila, dežnike, koledarje in eko poslovna darila. Težko bi bilo sploh našteti vsa področja, ki jih pokrivamo. Na enem mestu smo zbrali toliko poslovnih daril s tiskom, da vas vedno presenetimo. Ob naslednji priložnosti se torej nujno spomnite na nas in naročite originalna, inovativna promocijska darila za stranke, partnerje, pa tudi za zaposlene.