Pošlji povpraševanje

Naj bo vaše naslednje darilo nahrbtnik ali športna torba

Nahrbtnik ali športna torba je lepo darilo, primerno za vsak letni čas. V programu daril podjetja Gropik najdete čudovite izdelke za poslovne in zasebne priložnosti. S storitvijo poslovnih daril se ukvarjamo že 25 let in pri tem smo zgradili veliko mrežo  dobaviteljev in strank. Ponujamo tudi družbeno odgovorna darila, ki so v svetu vse večji trend. Včasih podjetja rada podarijo družbeno odgovorno darilo, kamor spadajo tudi nahrbtniki, če so lokalno izdelani in narejeni iz lokalnih materialov. Nahrbtnik je zlasti primeren za ljudi, ki so aktivni in se zavedajo pomena narave in prednosti naravnih materialov. Sploh pa ni nujno, da nahrbtnike uporabljajo samo popotniki, saj ti artikli vse pogosteje nadomeščajo aktovke in torbice. Na naši spletni strani najdete številne primerne nahrbtnike in športne torbe, ki bodo popestrili vaš asortima poslovnih ali zasebnih daril.


Poleg osnovnih modelov v naši ponudbi tudi uporabni nahrbtniki na vrvico

Nahrbtniki na vrvico so med najbolj priljubljenimi modeli nahrbtnikov. Med nahrbtniki na vrvico so tudi manjši izdelki, ki so enostavni za shranjevanje in nošenje. Zasnova tovrstnega nahrbtnika olajša njegovo zlaganje in polnjenje. Tudi na potovanjih ga boste enostavno spravili v predale za prtljago na avtobusu, vlaku ali letalu. Mehke strani nahrbtnika se namreč zlahka prilagodijo tesnim prostorom za shranjevanje prtljage. Številni nahrbtniki imajo tudi dodatne trakove, ki omogočajo, da se volumen zmanjša ter tako zavzamejo manj prostora. Naša paleta daril je resnično pestra, poleg raznolikega  nabora artiklov vseh vrst pa vam nudimo tudi personalizirana darila, s katerimi lahko izdelkom dodate še bolj osebno noto. Tako vam lahko na izdelek natisnemo logotip, lahko pa izbrano darilo lično aranžiramo. Bodite v našem darilnem svetu stalna stranka in se prepustite izpolnjevanju želja, ki se še nikoli niso mogle uresničiti.

Nahrbtnik iz umetnega usnja je primeren za zahtevne kupce, ki iščejo poseben slog

Če imate med strankami podjetja, ki veliko delajo s tehnološkimi napravami, vam priporočamo nahrbtnik iz umetnega usnja. Odlični so za shranjevanje in prenašanje računalnikov in tehničnih naprav, ki jih ima sedaj v lasti že skoraj vsak. Če imate stranko, ki ljubi tehnologijo in ji želite izkazati posebno pozornost, izbirajte med številnimi drugimi izdelki iz našega kataloga. Med njimi najdete tudi manjše tehnične naprave, kot so polnilci za telefone ali USB ključki. Oglejte si številne tehnološke pripomočke, ki so na voljo na naši spletni strani in so primerni za stranke vseh generacij.

Obdobje med septembrom in novembrom je ravno pravi čas za razmislek o ustreznih novoletnih darilih brez hitenja in nervoze, ki sta pogosta v predprazničnem času. To je tudi priložnost, da strankam in drugim sodelavcem izkažete hvaležnost za delavnost in dodano vrednost, ki jo prinašajo v vaše podjetje. Ker pa obdarovanje ni omejeno le na praznična obdobja, lahko svoje zaposlene ali svoje stranke v začeteku šolskega leta razveselite s koledarčkom, pisalom, peresnico ali s čim večjim kot je nahrtnik, šolska torba ali torba. Vse izdelke najdete v naši ponudbi na spletni strani.

PREVERITE tudi NAŠ SPLETNI KATALOG

Če so stranke aktivne, med nahrbtniki za prosti čas izberite pohodniški nahrbtnik

Med ponudbo nahrbtnikov, ki jo lahko vidite na naši spletni strani, boste našli tudi kvalitetne pohodniške nahrbtnike in nahrbtnike za prosti čas. Priporočamo jih kot darilo za stranke, ki so dejavne in odprtega duha. Nahrbtniki so izjemno praktični, pri potovanju manj obremenjujejo telo kot večina drugih vrst prtljage ter enakomerno porazdelijo obremenitev na ramena in boke. Nahrbtnik lahko dopolnite z bidoni (steklenice z vodo), polnilcem oziroma banko za mobilne telefone, z MP3 predvajalnikom, denarnico ali drobižnico. Z našim pestrim spektrom izdelkov se lahko opremite za celotno potovanje, kar je lahko tudi odlično darilo oziroma izkaz pozornosti poslovnemu partnerju. Preglejte ponudbo na naši spletni strani ali se nam oglasite osebno, da vam pripravimo kar najbolj ugodno rešitev, s katero se boste poslovnim partnerjem zapisali v trajen dober spomin!