Promocijska darila z logotipom podjetja

Promocijska darila so praktični izdelki, ki jih podjetje podari svojim strankam, poslovnim partnerjem ali zaposlenim. Na njih je natisnjen logotip podjetja oziroma poljuben napis. Namen promocijskih daril je širjenje in krepitev promocije podjetja. Na drugi strani pa so poslovna darila, ki so namenjena krepitvi poslovnih odnosov. Ta darila lahko vsebujejo logotip podjetja, lahko pa so tudi brez njega. Včasih so prestižne narave ali namenjena razvajanju – npr. vinski seti ali kopalniški, wellness seti, s katerimi poslovnim partnerjem sporočamo, da nam je veliko do njihovega dobrega počutja in sprostitve. Promocijska in poslovna darila so lahko tudi ekološka – izdelana iz recikliranih in okolju prijaznih materialov. Na tak način podjetje sporoča, da je ekološko naravnano in mu je mar za okolje.

promocisja darila

Širok izbor promocijskih daril z možnostjo tiska je na voljo v spletni trgovini podjetja Gropik, ki na tem področju deluje že več kot 25 let. Njihovo široko ponudbo si je moč ogledati tudi v njihovem razstavnem prostoru v Braslovčah. V njihovi ponudbi so tako klasična kot unikatna poslovna darila, ki zagotovo navdušijo vsakogar, tudi tiste z najbolj izbranimi okusi in zahtevami.

Poslovna in promocijska darila, ki presenetijo z izvirnostjo

Izvirna darila vedno naredijo dober vtis in nič drugače ni pri darilih, ki jih poklanjamo svojim poslovnim partnerjem ali strankam. Z izvirnim darilom sporočamo, da smo si za njegovo izbiro vzeli čas in da nam ni vseeno, kakšen izdelek od nas dobi nekdo, s katerim tesno sodelujemo. Gropikova promocijska in poslovna darila pokrivajo vsa področja življenja, zato lahko med njimi najdemo raznolike izdelke, na katere je možno natisniti logotip podjetja. S promocijskimi darili, kot so nakupovalne torbe, majice ali kape bomo dosegli širok krog ljudi, saj so ti izdelki z logotipom dobro opaženi na mestih, kjer se srečujemo z večjim številom ljudi, kot so trgovine, delovno okolje, fitnes, javni kraji …

Gropik ponuja tudi promocijska darila, kot so USB-ključki, pripomočki za avto ali potovalke za vse, ki veliko potujejo. Tovrstni artikli zaradi svoje uporabnosti močno olajšajo vsakdan ali določeno aktivnost, zato jih obdarovanec še posebej ceni in do njih razvije pozitiven odnos. Na vseh teh izdelkih je prisoten logotip podjetja, ki ostane v trajnem spominu tistemu, ki uporablja izdelek, svojo pozitivno izkušnjo z izdelkom pa na podzavestni ravni poveže s podjetjem.

      kovček za potovanjepromocijsko darilo

Pri izbiri promocijskega darila se lahko orientiramo tudi glede na navade ali interese naših poslovnih partnerjev. Za osebo, ki veliko potuje, so primerni izdelki, kot so računalniške torbe, kovčki ali torbice za dokumente. Za nekoga, ki je zelo aktiven, so odlična darila tekaški etui za telefon, odsevnik za na kolo, bidon, brisača, set za kolesarjenje, pedometer … Vsem, ki radi preživljajo čas v naravi, pa so pisani na kožo izdelki za piknik, hladilne torbe ali športna oblačila.

Katera so najboljša promocijska darila za otroke?

Pri nabavi promocijskih daril ne smemo pozabiti na najmlajše. Promocijska darila, ki bodo razveselila otroke, so: skodelice, majice, peresnice, blokci, napihljive žoge, sestavljanke, plišaste igrače in podobno. Izbira podjetja Gropik je zelo široka tudi na področju otroških daril, ki so primerna tako za predšolske kot šolske otroke. Poleg otrok pa bodo ob darilih veseli tudi starši, ko bodo opazovali svojega otroka pri igri ali med zavzetim ustvarjanjem. Ko je zadovoljen otrok, je zadovoljen tudi starš – in zakaj ne bi pripomogli k temu zadovoljstvu s promocijskimi darili za otroke? Na tak način svojemu poslovnemu partnerju ali stranki sporočamo, da imamo radi otroke in da nam je pomembno njihovo dobro počutje.

otroško darilo deka

V pestri izbiri Gropikovih daril lahko najdemo izdelke, primerne za vsak letni čas. V pomladno-poletnem času so zelo priljubljeni izdelki za igranje na prostem, kot so seti loparjev, frizbiji, kolebnice ter izdelki za plažo, npr. napihljive žoge ali blazine v obliki flaminga. V hladnejšem delu leta so nepogrešljiva topla oblačila, nogavice, šali, dežniki, dežni plašči … Ob koncu leta lahko otrokom namenimo darila, vezana na božič, kot sta Božičkova vreča ali kapa.