Dezinfekcijski sprej – nujnost današnjega časa

Splošna raba medicinskih pripomočkov, kot je dezinfekcijski sprej za roke, se je v zadnjih letih močno razširila in postala nekaj običajnega. Svet se nenehno sooča z različnimi epidemijami nalezljivih bolezni, s pandemijo novega koronavirusa pa so se higienske zahteve močno poostrile. Strogi higienski ukrepi ne veljajo samo v zaprtih prostorih in institucijah, temveč so redno umivanje in razkuževanje rok ter skrb za čistočo postali prioriteta tudi pri marsikaterem posamezniku. Danes se bolj kot kdaj koli prej zavedamo pomena osebne higiene in še zlasti higiene rok, saj prav z rokami v telo vnesemo večino nečistoč in mikroorganizmov, med katerimi so lahko tudi patogeni virusi in bakterije, ki povzročajo bolezni. Prav zato ima vse več ljudi vedno pri sebi – v svoji torbici, avtomobilu, na pisalni mizi, v predalu – dezinfekcijski sprej, antibakterijski gel za roke ali kakšen drug pripomoček za razkuževanje rok in/ali površin.

Čistilni gel za rokeGel za rokeGel za umivanje rok

Razkužilni gel za roke in dezinfekcijski sprej kot promocijsko darilo

Tovrstni medicinski pripomočki postajajo vse bolj iskani, zato je odlična ideja, če jih ponudimo kot promocijsko darilo. Razkužilni geli in spreji za roke z logotipom podjetja na embalaži so lahko samostojno darilo, lahko pa predstavljajo dopolnitev promocijskega darila, ki je vezano na zdravje, kozmetiko oziroma dobro počutje. Z izdelkom, ki skrbi za varovanje zdravja, pošiljamo prejemniku močno sporočilo – da nam je njegovo zdravje in dobro počutje izjemno pomembno in mu zato želimo pomagati pri varovanju zdravja, posledično pa pri izboljšanju kakovosti njegovega življenja. Promocijska darila so uporabni izdelki, ki jih vsakodnevno uporabljamo ali nam pridejo izjemno prav v določenih situacijah. Navadno vključujejo natisnjen ali nalepljen logotip ali slogan podjetja na strateško izbranem, dobro vidnem mestu. Promocijska darila so običajno enobarvna – prav zato, da pride slogan bolj do izraza. Med bogatim naborom vsestranskih promocijskih daril, ki jih ponuja podjetje Gropik d.o.o., so tudi izdelki za higieno in nego, kamor sodijo razkužilni spreji in geli za roke, antibakterijski robčki, zaščitne maske za enkratno ali večkratno uporabo, zaščitni vizirji, očala in rokavice, milo v lističih, seti za prvo pomoč, grelne blazinice in podobno.

Razkužilo v sprejuPrenosno razkužilo za rokeRazkužilo za roke v sprejuSprej razkužilo za roke

Dezinfekcijski sprej in gel za roke z logotipom – močno sporočilo

V podjetju Gropik pomagajo in svetujejo svojim strankam pri izbiri najprimernejšega promocijskega darila za svoje stranke. Na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj ponudijo tudi pravi nasvet, na katero mesto na izdelku je najbolje natisniti logotip, da bo kar najbolje viden, kako velik naj bo in v kakšni barvi, da bo dovolj visok kontrast med podlago in pisavo. Na izdelke iz svoje ponudbe ponujajo tudi tiskanje, dotiske, vezenje na tekstil … Poleg samega logotipa lahko vsebujejo medicinski pripomočki, kot sta razkužilni gel za roke ali dezinfekcijski sprej, tudi kratko sporočilo, kot je na primer: »Ker nam je mar«, »Skrbimo za vaše zdravje«, »Ostanite zdravi« … S tem pošlje podjetje uporabniku še močnejše sporočilo, kot bi ga povedal samo s svojim logotipom, in sicer, da sta njegovo zdravje in življenje pomembna. Potencialni kupec ali stranka poveže pozitivno izkušnjo z logotipom podjetja in vzpostavi se močna povezava, ki je izjemno pomembno pri krepitvi pozitivnega odnosa do podjetja.