Pošlji povpraševanje

Naj bodo poslovna darila vašim partnerjem nekaj posebnega

Pri nas najdete poslovna darila vseh vrst, primerna za razne priložnosti. Naj bodo poslovna darila okusna, estetska in karseda kakovostna. V podjetju Gropik se še predobro zavedamo, da je izbiranje daril lahko izziv. Medtem ko nekateri pravijo, da je pri darilu važen namen, pa si gotovo želite, da bi poslovni partnerji vaša darila sprejemali z naklonjenostjo in veseljem, zato jih izberite premišljeno. Poslovna darila so zaradi estetskih in etičnih meril lahko še posebej težavna izbira. Bliža se nam začetek novega šolskega leta in to je priložnost, da pripravite zalogo kakovostnih in diskretnih poslovnih daril.

Kmalu bo zopet čas obdarovanja, ki zaznamuje konec leta. V predprazničnem času se boste spet soočili z vsakoletnimi spraševanji, koga naj obdarujete in kakšni so ustrezni kriteriji za obdarovanje. Niste edino podjetje, ki se spopada s to težavo, zato vam svetujemo, da začnete izbirati pravočasno. Pri Gropiku se že 25 let ukvarjamo s poslovnimi darili in imamo čudovit asortima izdelkov, primernih za vsak žep.

Poslovna darilaRokovnik

V naši raznoliki ponudbi rokovniki in planerji za vsak cenovni razred

Med najbolj pogostimi in hvaležnimi izbirami so rokovniki in planerji. Primerni so tako za moške kot za ženske, uporabljajo pa se lahko v pisarnah in skoraj vseh ostalih delovnih okoljih. Zaradi tega so primerno darilo tudi za mlajše ter kot zasebna darila. Rokovniki in planerji iz naše ponudbe so za primerljivo ceno na voljo tudi v eko različicah, opremljeni z bio razgradljivimi pisali. Preden začnete kupovati darila za stranke in partnerska podjetja, je dobro poznati prednosti in pasti podarjanja poslovnih daril. V našem podjetju smo specializirani za tovrstno dejavnost že četrt stoletja. Radi vam bomo pomagali pri izbiri ter vam svetovali s praktičnimi informacijami. Za začetek smo na naši spletni strani pripravili popoln izbor vseh izdelkov, kamor smo vključili nekaj akcijskih idej za darila. Ker vemo, da se je težko odločiti za eno vrsto ali slog darila, smo zagotovili resnično veliko različnih stilov, od bolj športnih do bolj umirjenih in diskretnih. Pri nas res vsakdo najde nekaj zase.

Za inovativne pisarne priporočamo nahrbtnike za računalnik in pisala za tablice

Če so med vašimi partnerji bolj inovativna ali zagonska podjetja, bodo gotovo cenili nahrbtnike za računalnik in pisala za tablice iz naše ponudbe. Ta darila so primerna tudi za tiste stranke, ki ob omembi klasičnih poslovnih daril ne najdejo ničesar zase. Ti artikli nagovarjajo zlasti bolj dinamične kupce, ki sledijo tehnološkemu napredku. Z okusnim in primernim darilom pokažete tudi, da ste opazili dejavnost svoje stranke ter njena poslovna področja. Ustrezno poslovno darilo vas bo postavilo stopničko više od konkurence. Obstaja namreč velika možnost, da vaša stranka sodeluje še z drugimi podjetji, vendar je ne bo vsako od njih obdaroval s premišljenim darilom ob praznikih ali posebnih priložnostih. Podjetja sklepajo več poslov s tistimi, ki jih poznajo in ki so jim všeč. Morda lahko postanete najljubši poslovni partner vašega pomembnega kupca, če se po svojih premišljenih poslovnih gestah ločite od množice. To vam omogočajo naša darila.

Na naši spletni strani na voljo tudi katalog poslovnih daril, ki jih ponujamo

V našem katalogu poslovnih daril najdete vse za vaše potrebe. Izdelki so dostopni tudi na naši spletni strani, kjer so navedene osnovne cene. Te vam spreminjamo in prilagajamo glede na število naročenih kosov in dodatnih storitev. Darila se lahko uporabljajo tudi kot oglaševalski prostor, s katerim lahko potencialne nove stranke opozorite nase ali pa okrepite svoj odnos z obstoječimi strankami, če jim pošljete majhno pozornost. Morda, glede na vašo panogo, vseh svojih strank ne vidite pogosto in redno. Ne glede na to, kje imate podjetje, pa lahko strankam pošljete darilo, s katerim se bodo počutile blizu vas. V našem naboru resnično ponujamo raznolike izdelke za vsak žep. Oglasite se nam za prilagojeno ponudbo!

Preverite naš spletni katalog