Poslovna darila, ki bodo za vaše partnerje nekaj posebnega

Poslovna darila so za dobro delovanje in sodelovanje podjetja, nujna. Morajo biti okusna, estetska in kakovostna, premišljeno izbrana in prilagojena osebam, katerim bodo podarjena. V podjetju Gropik d. o. o., se še predobro zavedamo, da je izbiranje daril lahko velik izziv. Medtem ko nekateri pravijo, da je pri darilu važen namen, pa si gotovo želite, da bi poslovni partnerji vaša darila sprejeli z naklonjenostjo in veseljem, zato jih izberite premišljeno.

Pri nas najdete poslovna darila vseh vrst, primerna za različne priložnosti. Poslovna darila so zaradi estetskih in etičnih meril lahko še posebej težavna izbira. Treba je premisliti ali se bliža začetek novega šolskega leta, morda novo leto, ali nekdo od vaših zaposlenih odhaja v pokoj, ima vaša stranka posebni jubilej in bi jo radi obdarili…

Vse to so priložnosti, da si pripravite zalogo kakovostnih, posebnih, unikatnih, morda duhovitih poslovnih daril, ki jih boste namenili ljudem, ki so vam blizu poslovno, ali osebno.

Poslovna darila

Poslovna darila boste najlažje izbrali, če si boste ogledali katalog poslovnih daril

Nekako najbolj pomembno je obdarovanje, ki zaznamuje konec leta in začetek novega. V predprazničnem času se boste soočili z vsakoletnimi vprašanji, koga obdariti in kakšni so ustrezni kriteriji za obdarovanje v tem času, kaj nameniti komu, da ne boste naredili napake.

Kriteriji se spreminjajo, tako kot se spreminjajo modni trendi za poslovna darila. Oglejte si katalog poslovnih daril, kjer boste zagotovo dobili dobre in izvirne ideje, kako se spomniti tistih s katerimi sodelujete in bi radi sodelovali tudi v prihodnje.

Niste edino podjetje, ki se spopada s to težavo, zato vam svetujemo, da začnete izbirati pravočasno, saj je ob koncu leta običajno gneča pri vseh, ki se s pripravo poslovnih in promocijskih daril poklicno ukvarjajo.

V podjetju Gropik d. o. o., se že 25 let ukvarjamo s poslovnimi in promocijskimi darili. Lahko se pohvalimo z veliko in pestro izbiro najrazličnejših artiklov. Oglejte si obsežen katalog poslovnih daril - izdelkov, primernih za vsak žep, ki ga neprestano obnavljamo in dopolnjujemo.

Prepričani smo, da boste med njimi našli artikle kot so rokovniki planerji, morda nahrbtnik za računalnik, pisala za tablice, tekstilne izdelke primerne za tiskanje, tehnične izdelke, artikle povezane s kulinariko in mnoge druge, ki bodo pravi za vas in vaše poslovne partnerje ter stranke.

Poslovna darila

V naši raznoliki ponudbi rokovniki planerji za vsak cenovni razred

Med najbolj pogostimi in hvaležnimi izbirami so rokovniki planerji. Primerni so tako za moške kot za ženske, uporabljajo pa se lahko v pisarnah in skoraj vseh ostalih delovnih okoljih. Zaradi tega so primerna darila tudi za mlajše, prav tako pa jih lahko namenite kot zasebna darila.

Rokovniki planerji iz naše ponudbe so za primerljivo ceno, na voljo tudi v EKO različicah, opremljeni z biološko razgradljivimi pisali, ki so še posebej priljubljeni. Prav tako so priljubljena pisala za tablice, ki danes veljajo za odlično darilo.

Preden začnete kupovati darila za stranke in partnerska podjetja, je dobro poznati prednosti in pasti podarjanja poslovnih daril. V našem podjetju smo specializirani za tovrstno dejavnost, zato vam bomo radi pomagali pri izbiri ter vam svetovali s praktičnimi informacijami.

Za začetek smo na naši spletni strani pripravili popoln izbor vseh izdelkov – katalog poslovnih daril, kamor smo vključili nekaj akcijskih artiklov. Ker vemo, da se je težko odločiti za eno vrsto ali slog darila, smo zagotovili veliko različnih stilov, od bolj športnih, do bolj umirjenih in diskretnih. Pri nas res vsakdo najde nekaj zase.

Rokovniki planerjiRokovniki planerji

Za inovativne pisarne priporočamo nahrbtnike za računalnik in pisala za tablice

Če so med vašimi partnerji bolj inovativna ali zagonska podjetja, bodo gotovo cenili nahrbtnik za računalnik in pisala za tablice iz naše ponudbe. Nahrbtnik za računalnik je univerzalno darilo, ki bo slej ko prej prišlo prav vsakomur. Omenjena darila so primerna tudi za tiste stranke, ki ob omembi klasičnih poslovnih daril ne najdejo ničesar zase.

So artikli, ki nagovarjajo zlasti bolj dinamične kupce, ki sledijo tehnološkemu napredku. Z okusnim in primernim darilom kot je nahrbtnik za računalnik, ali so pisala za tablice, boste pokazali, da ste opazili dejavnost svoje stranke ter njena poslovna področja. Rokovniki planerji so splošna promocijska darila, ki ne smejo manjkati, tehnični predmeti pa so nekaj drugega.

Ustrezno poslovno darilo vas bo postavilo stopničko više od konkurence. Zagotovo vaša stranka sodeluje tudi z drugimi podjetji, zato se je treba še posebej potruditi, da je vašo poslovno darilo ob praznikih in posebnih priložnostih, nekaj posebnega.
Podjetja sklepajo več poslov s tistimi, ki jih poznajo in ki so jim všeč. Morda lahko postanete najljubši poslovni partner vašega pomembnega kupca, če se po svojih premišljenih poslovnih gestah ločite od množice. To vam omogočajo naša darila.

Nahrbtnik za računalnikNahrbtnik za računalnik

Na naši spletni strani na voljo bogat katalog poslovnih daril

V našem katalogu poslovnih daril najdete vse za vaše potrebe. Izdelki so dostopni tudi na naši spletni strani, kjer so navedene osnovne cene. Te vam spreminjamo in prilagajamo glede na število naročenih kosov in dodatnih storitev.

Darila se namreč uporabljajo tudi kot oglaševalski prostor, s katerim boste potencialne nove stranke opozorili nase. Veljajo za cenovno najbolj ugodno reklamo. Svoj odnos z obstoječimi strankami, pa boste zagotovo okrepili, če jim boste poslali majhno pozornost, saj jih morda, glede na vašo panogo, ne vidite pogosto in redno.

Ne glede na to, kje imate podjetje, pa lahko strankam pošljete darilo, s katerim jim boste pokazali, da ste s sodelovanjem zadovoljni. V našem naboru ponujamo raznolike izdelke za vsak žep, na željo pa vam bomo le-te tudi prilagodili s tiskom, ali gravurami.

Pisala za tablice - katalog poslovnih darilPisala za tablice - katalog poslovnih daril