Pošlji povpraševanje

Izvirna poslovna darila 2019 za zaposlene

Podjetje ni nič brez zaposlenih. Ne glede na to, ali upravljate skupino petih ljudi v zagonskem podjetju ali nadzirate na desetine pisarn po vsej državi, je dejstvo, da so vaši zaposleni neprecenljivi za uspeh vašega podjetja - in prav bi bilo, da se jim ob koncu leta zahvalite. Na voljo imate izvirna poslovna darila 2019, ki vam jih opišemo v nadaljevanju.

poslovna darila

Pozabite na »zastarela« ter nizko kakovostna poslovna darila in letos presenetite svoje zaposlene s temi premišljenimi in uporabnimi možnostmi poslovnih daril 2019.

Čas je za izvirna poslovna darila 2019

Kot pri vsakem poslu vedno poskušajte doseči prednost pred konkurenco. Eden takšnih načinov je uporaba promocijskih daril. S slednjimi lahko povečate prodajo in gradite blagovno znamko vašega podjetja. Po drugi strani pa so v letu 2019 poslovna darila prav tako pomembna. Slednja so večinoma, kot zahvala, namenjena uslužbencem.

Poslovna darila 2019 so drugačna. Večina strokovnjakov se strinja, da so prilagojena oziroma personalizirana poslovna darila zdaj nujna za vsa podjetja, ki želijo obdržati zadovoljne zaposlene in posledično uspešno poslovanje.

V vse bolj konkurenčnem in natrpanem svetovnem gospodarstvu, obdarovanje zaposlenih postaja umetnost in znanost ravno zato, ker je od zaposlenih odvisna finančna stabilnost podjetja.

Zaposleni se radi počutijo cenjene. Ob prejemu izvirnega poslovnega darila, je večja verjetnost, da se bodo počutili v podjetju dobro, kar posledično pomeni, da bo vaše podjetje imelo tudi boljše odnose s strankami.

Kakšne so najboljše prakse za poslovna darila 2019?

Če iščete preprosto možnost, da čimprej opravite s poslovnimi darili, je morda bolje, da zaposlenih niti ne obdarujete, saj si boste naredili več škode kot koristi. V tem primeru bi morala biti promocija blagovne znamke drugotnega pomena.

Za zaposlenega naredite nekaj osebnega. Ne obdarujte jih le z nečim splošnim, kar dobijo vsi, ampak se potrudite in jim podarite izvirna poslovna darila. Tako kot vi pričakujete, da se bo zaposleni pri delu izkazal, se zdaj lahko izkažete vi.

Najboljša poslovna darila 2019 so tista, ki kažejo, da ste bili pozorni na interese svojih zaposlenih.

visnki set darilo

Naslednji način, kako lahko podjetje poveča vtis do svojih zaposlenih, je, da jih obdari izven prazničnega obdobja. 

Mnogi ljudje smatrajo decembrska praznična poslovna darila 2019 kot rutinska, zato učinek ni tako velik. Izberite čas, ki zaposlenim predstavlja nekaj pomembnega v njihovem življenju. Najboljša izvirna poslovna darila so izbrana naključno, a podelitev personaliziranega poslovnega darila 2019 ima zagotovo največji vpliv.

Prilagojena poslovna darila 2019 so bolj cenjena

Ko govorimo o prilagojenih poslovnih darilih 2019, to pomeni nekaj osebnega za osebo, ki poslovno darilo prejme. Včasih je dovolj že, da date navezati njihovo ime poleg logotipa podjetja pri podjetjih, kot je Gropik, ki med drugim ponuja za poslovna darila kape.

Vzemite si čas za razmislek in podarite izvirno poslovno darilo. Naj bo to prilagojeno in ob nepričakovanem času. Manj ko ga zaposleni pričakuje, bolj ga bo cenil.

Katera so torej najbolj priljubljena poslovna darila 2019?

No, tu je nekaj, kar morate upoštevati. Trenutno so najbolj priljubljena ekološka poslovna darila, ki jih najdete tudi na spletni strani enega izmed najboljših ponudnikov v Sloveniji gropik.si. V zimskih dneh je primerno podariti poslove darile kape. Brezčasni ostajajo za poslovna darila koledarji in vedno uporabna poslovna darila usb ter drugi elektronski izdelki.

Vredno je spremljati tudi akcijsko ponudbo, ki jo podjetje Gropik redno spreminja in dopolnjuje. Določena poslovna darila so znižana tudi do 60 % in še več, zato se resnično splača preveriti, kaj vse imajo na zalogi.

V akcijo vključujejo aktualne izdelke, kot so denimo promocijska darila 2019, zato lahko ravno tu najdete navdih ali idejo za poslovno obdarovanje vašega zaposlenega.

Enostavno izberete poslovna darila oziroma izdelke, izpolnite obrazec, poleg pa ne pozabite dopisati, kaj želite, da na izdelke natisnejo. Dodajte še logotip vašega podjetja oziroma drugo sliko, če se po tem izkaže potreba.