S kakovostnim nahrbtnikom za računalnik pri obdarovanju ne moremo zgrešiti

Ne le v času decembrskih obdarovanj, poslovna darila podarjamo vse leto. Promocijski izdelki, s katerimi podjetje na zelo prijazen in nežen način oglašuje svojo blagovno znamko, so običajno praktični, vsakdanje uporabni in izvirni predmeti. Le v primeru, da obdarovanec začuti, da podarjeni predmet resnično olajša katero od njegovih težav, bo promocijski izdelek uporabljal redno in dolgo, kar je pravzaprav ves namen promocije s pomočjo poslovnih daril.

Ker so naše stranke, ki jim promocijski izdelek želimo podariti, med seboj zelo različne, lahko podarimo univerzalno poslovno darilo. To bo dobro služilo različnim življenjskim slogom naših strank in poslovnim partnerjem.

poslovna torba za računalnik

Velika večina ljudi ob svojem delu uporablja računalnik. Če ne neposredno, pa vsaj za občasno urejanje financ, dogovarjanje, dopisovanje, ali pa v prostem času – za ogled filmov, videov, shranjevanje ter urejanje fotografij in podobno. Prenosni računalnik je v zadnjih letih postal naš stalni spremljevalec. Ker pa gre za občutljivo tehnično napravo, ga ob prenašanju zavarujmo s praktično torbo, v katero pa lahko sočasno shranimo še vse, kar na poti potrebujemo – denarnico, ključe, dokumente in telefon. Najbolj uporabni so prav nahrbtniki za računalnik in ti postajajo v zadnjih letih zelo priljubljeno poslovno darilo. Z dobro zasnovanim in kakovostno izdelanim nahrbtnikom za računalnik pri obdarovanju namreč ne moremo zgrešiti. Prav vsakdo ga bo vesel, saj mu bo ob določenih priložnostih prišel zelo prav.

Kaj odlikuje dober nahrbtnik?

Nahrbtniki za računalnik so namenjeni vsem, ki na delovno mesto potujejo z javnim prevozom ali pa dlje časa hodijo. Tak način nošnje prenosnika razbremeni roke in omogoča boljšo gibljivost. Prenosni računalniki so različnih velikosti, zato so tudi nahrbtniki zanje zasnovani tako, da lahko z njimi varno prenašamo računalnike vseh velikosti. V zadnjem, hrbtnem delu nahrbtnika, je všit obložen žep, kamor nežno vstavimo prenosnik in ga zavarujemo pred udarci drugih predmetov v nahrbtniku. Nahrbtniki majo tudi poseben žep za polnilec in prenosno miško. V nahrbtniku je poleg računalnika še veliko prostora za ostale predmete, ki jih želimo vzeti s sabo na pot. Znotraj nahrbtnika ali ob zunanji strani je običajno tudi prostor za stekleničko vode ali termo skodelico za tople napitke.

Tako nahrbtnik za računalnik, kot običajen pohodniški nahrbtnik, morata biti izdelana iz trpežnega materiala, imeti morata oblazinjene naramnice, da sta prijetna za nošenje tudi takrat, ko sta težka, njun videz mora biti privlačen, imeti pa morata tudi dovolj prostornine in dodatnih shranjevalnih žepkov. V ponudbi podjetij, ki se ukvarjajo z dobavo in opremo promocijskih izdelkov, je različnih torb in nahrbtnikov zares veliko in med njimi zagotovo najdemo primernega. Nekateri manjši zložljivi nahrbtniki se preprosto pospravijo v žep in jih lahko uporabljamo za hrambo copat ali lažjih predmetov. V zadnjih mesecih so zelo priljubljeni nahrbtniki z vrvico, katerih izvedba je tudi iz svetlečih in zelo ženstvenih kombinacijah barv. Namenjeni so uporabi ob vsakodnevnih opravkih, ko s seboj ne nosimo veliko predmetov, omogočajo pa nam proste roke in udobnejše gibanje.

pohodniški nahrbtnik

Popotnikom podarimo kovček

Če so med našimi strankami ljudje, ki zelo veliko potujejo, je potovalni kovček odlično poslovno darilo. Tisti, ki so veliko na poti, vedo, da dober potovalni kovček odlikuje kakovosten in trpežen material, iz katerega je izdelan, ter brezhiben, zanesljiv in čvrst patent za njegovo zapiranje. Kovček ima lahko ohišje iz trde plastike ali pa je narejen iz mehkejših materialov. Najpogosteje so potovalni kovčki opremljeni tudi s kolesci, ki popotniku omogočajo lažje in hitrejše gibanje. Izbira je res velika, kovčki se med seboj razlikujejo glede na sistem nošenja, notranje prostornine, dodatne predale, velikost, obliko in barvo. Ne pozabimo na kovček ali nahrbtnik diskretno dodati še logotip našega podjetja, da bodo naši poslovni partnerji, stranke in zaposleni prepoznavnost naše blagovne znamke, širili tudi na potovanju, v gorah ali med vsakdanjim nakupovanjem.

potovalni kovček Gropik