Prepoznavna promocijska in unikatna poslovna darila z logotipom

Promocijska darila so namenjena poslovnim partnerjem ali strankam, pri tem pa ne gre zgolj za prijazno gesto. V zadnjih letih so trg preplavila povsem unikatna poslovna promocijska darila, saj smo se pričeli zavedati, da si lahko z njihovo pomočjo naredimo zares dobro reklamo. Na področju oglaševanja, podjetja znova in znova iščejo načine, kako širši javnosti svoje podjetje predstaviti na čim bolj privlačen, inovativen, unikaten način, a mnogi še vedno pozabljajo na promocijska darila.

Z njihovo pomočjo povečajo prepoznavnost blagovne znamke, reklamirajo izdelek ali storitev, pridobivajo nove stranke, so dobrodelni, povečajo zvestobo kupcev in poslovnih partnerjev, povečajo prodajo, pridobijo nove poslovne stranke in na zanimiv način predstavijo nove izdelke. To pa ne pomeni le, da poslovnim partnerjem ali strankam podarimo običajni rokovnik ali kemični svinčnik – veliko bolje je, če izbranemu promocijskemu darilu dodamo osebno noto in ga tako spremenimo v povsem unikatnega! Pisalom, tekstilu, dežnikom, USB ključkom, torbam in nahrbtnikom, rokovnikom, koledarjem, vžigalnikom in drugim promocijskim darilom bomo podarili dodano vrednost, če bomo nanje natisnili logotip podjetja.

Poslovna darila - kemični svinčnikiPoslovna darila - kemični svinčniki

Lotite se oglaševanja s promocijskimi darili z logotipom

Promocijska darila so tisti izdelki, ki so izdelani z namenom oglaševanja (marketinga), zato velikokrat vsebujejo logotip podjetja, kontaktne podatke in morda celo naslov spletne strani podjetja. Podjetja se pogosto odločajo za najrazličnejše tekstilne izdelke, saj je reklama na ta način mobilna. Z izbiro unikatnih poslovnih daril z logotipom, storimo ogromno za lastno podjetje – povečamo prepoznavnost, nove stranke zlahka spodbudimo k nakupu in ustvarjamo naklonjenost naši blagovni znamki, pa tudi če so to le poslovna darila kot so kemični svinčniki in rokovniki. 

Na tak način zapravimo manj, da bi dosegli več. Promocijska darila so lahko igriva oziroma takšna, da spodbujajo razmišljanje, podjetja pa se zelo pogosto odločajo za uporabna promocijska darila, ki se jih stranke še posebej razveselijo. Igriva promocijska darila so morda primernejša izbira za poslovne partnerje, ki se bodo ob uporabi unikatnega darila sprostili, strankam pa je bolje podariti uporabne izdelke.

Kako izbrati primerno promocijsko darilo z logotipom?

Promocijska darila nikakor ne smemo jemati preveč samoumevno, temveč moramo pri njihovi izbiri prepustiti domišljiji prosto pot. Ne želimo si dolgočasnega izdelka, ki ga bo prejemnik zaradi neuporabnosti zavrgel, želimo si izdelka, ki bo prejemnika navdušil. EKO poslovna darila so idealna izbira v ta namen. Gre za izdelke iz lesa, recikliranega kartona in drugih materialov – kvalitetna in natančno izdelana ter privlačna na oko, ki so prilagojena splošnim željam in okusu naročnikov, ki nekaj dajo na svet okoli nas.

Ker je prav les ena izmed značilnosti Slovenije, ki nam hkrati omogoča različne načine obdelave, je prav, da poudarimo njegovo lepoto skozi poslovna darila kot so lesena ravnila, pisalni seti, kartonasti kemični svinčniki, rokovniki… Poslovna darila, ki jih je enostavno opremiti z logotipom podjetja in se odlično obnesejo. Izbrati je mogoče izvirna promocijska darila, dekorativne predmete in nenazadnje tudi povsem unikatne poslovne vizitke.

Poslovno darilo - rokovnikPoslovno darilo - eko rokovnik

Želite ostati pri klasičnih promocijskih darilih? Ni problema!

Uporabni darilni seti bodo navdušili posameznike s še tako zahtevnim okusom. V elegantne darilne komplete lahko dodamo obeske za ključe, ki vedno pridejo prav, odlična izbira pa so tudi vse vrste pisal, vključno s kemičnimi svinčniki, ki so med najpogosteje izbranimi poslovnimi darili, na katere natisnemo logotip podjetja.

Eno izmed zelo pogosto uporabljenih promocijskih daril je tudi prisrčnica, podjetja pa se pogosto odločajo še za rokovnike v moderni ali klasični izvedbi in vsestransko uporabne USB ključke različnih kapacitet, na katere obojestransko tiskajo ali gravirajo logotip ali tekst po želji. Prav tako je mogoče na USB ključek naložiti datoteke po želji, zato lahko z malo domišljije poskrbimo za val navdušenja. Vse, kar potrebuje podjetje za večjo prepoznavnost je dobro promocijsko darilo, ki ga ne podarjamo zgolj ob koncu leta, temveč lahko priložnost za oglaševanje izkoristimo skozi vse leto. Potrebujete pomoč pri izbiri dobrega promocijskega darila? V podjetju Gropik d. o. o., vam bomo z velikim veseljem svetovali in pomagali pri izbiri!