EKO poslovna darila z vse, ki mislijo na prihodnosti otrok

Okolju prijazni izdelki prihajajo vse bolj v ospredje, saj se tudi ljudje vse bolj zavedamo, da bo s takšnim načinom svet za naše otroke le še delček sveta, ki ga poznamo danes. Do tega spoznanja smo prišli tudi pri nas, zato smo se odločili, da v ponudbo vključimo linijo EKO poslovnih daril. Ekološko, reciklirano, ponovno pridobljeno je vodilo industrije, ki se trudi zagotoviti okolju prijazne izdelke, saj se vedno več podjetij bori za rešitev planeta pred popolnim onesnaženjem. Do tega je prišlo prav zaradi čezmerne porabe in pretiranega potrošništva. Trend ekologije se je prenesel tudi na poslovno obdarovanje, zato so postala EKO poslovna darila izjemno atraktivna in iskana. Dobavitelji, ki se s to panogo ukvarjamo, se trudimo v svoj asortiman vključiti ustvarjalna in unikatna darila za podjetja, ki želijo svojim poslovnim partnerjem, strankam in zaposlenim izkazati spoštovanje in pozornost z »zelenim načinom« razmišljanja. EKO poslovna darila tako kot ostala širijo prepoznavnost podjetja, le da s sabo nosijo dodatno sporočilo in usmerjajo v nov, ekološki način poslovanja. Na nevsiljiv način je vključen okolju prijazen vidik, ki delovno etiko postavlja na novo raven. V naši ponudbi lahko najdete EKO poslovna darila kot so koledarji (tudi setveni koledar je med njimi saj je vsa leta zelo priljubljen), rokovniki, EKO steklenice, lesena pisala in še mnogo drugih, ki jih lahko lično shranite v ekološke vrečke in podarite.

Ekološka darila za podjetja in zaposlenePisala z logotipom in ekoloških materialovEkološka nakupovalna vrečka kot osnova v kateri podarite glavno darilo

Zakaj so pisala in koledarji najbolj priljubljena poslovna darila?

Darilo je lepše dati kot dobiti. Pri obdarovanju obstajajo pravila, v darilih pa se pogosto skrivata simbolika in tradicija. Zakaj se koledarji še vedno najpogosteje podarjajo kot poslovna darila tako strankam kot zaposlenim? V prvi vrsti le-ti nosijo s seboj ime, logotip ali slogan podjetja, ki skupaj s koledarjem celo leto visijo nekje na steni in opozarjajo nase. Če je ta prostor zelo obljuden, kot so na primer pisarne, sejne sobe, banke, trgovine… pomeni, da brezplačno reklamirate svojo blagovno znamko in podzavestno vplivate na ljudi. Logotip oz. ime podjetja postaja vedno bolj prepoznavno in slej kot prej v ljudeh sproži zanimanje. Zelo poceni reklama, če pomislite za kako ugodne cene lahko naročite koledarje, ki so pogosto še cenejši če jih nabavite skupaj z drugimi poslovnimi darili. Cene se namreč v večini podjetij prilagajajo glede na količino naročila. Poleg ugodne cene in izvrstne reklame, pa koledar kot poslovno darilo nosi s seboj določeno simboliko, saj predstavlja konec enega obdobja in začenja novo – z njim poslovni partnerji ali zaposleni dobijo sporočilo, da je sodelovanje v novem letu še vedno zaželeno in za podjetje dragoceno. Seveda pa je treba ločiti, komu podariti za poslovno darilo setveni koledar in komu koledar s fotografijami narave ali avtomobilov.

EKO steklenico podarite v ekološki vrečki in zraven dodajte rokovnik

Če želite poleg darila svojim poslovnim partnerjem in zaposlenim podariti tudi sporočilo, da vam in vašemu podjetju ohranjanje narave veliko pomeni, potem preglejte našo ponudbo EKO poslovnih daril, ki zajema vse od EKO steklenic, do ekoloških vrečk oz. nakupovalnih torb. Prav tako boste našli ekološka pisala in pisalne sete, katerih bodo veseli vsi, saj so videti izjemno lični v svoji naravni barvi. Vzemite si čas in pobrskajte med mapami, peresnicami, barvicami in kemičnimi svinčniki, zvezki, memo bloki in beležkami, najdete lahko celo USB ključke v krasnih lesenih etuijih. Za EKO poslovna darila ki jih boste našli na naši spletni strani, zanimanje iz leta v leto bolj narašča, saj so poleg tega, da so ekološka, s svojimi naravnimi odtenki tudi čudovita na pogled. Na vašo željo, jih lahko opremimo z imenom, logotipom in sloganom podjetja ali blagovne znamke, da bodo poskrbeli za promocijo in povsod širili vaš glas. Pokličite nas ali nam pišite, za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Oglejte si celotno ponudbo EKO daril