Pisarniška oprema za darila in promocijske namene

Pisarniška oprema je še vedno na prvem mestu pri idejah za obdarovanje poslovnih partnerjev, prav tako pa se veliko uporablja za promocijske namene. Vsako veliko podjetje potrebuje pisarniški material s svojim logotipom, najbolje pa je, da ga naroči v večjih nakladah, saj je tako veliko bolj ugoden. Pester program pisal in druge pisarniške opreme najdete pri podjetju Gropik, ki že 25 let skrbi za to področje. V našem spletnem katalogu si lahko po kategorijah pogledate pisalne sete ter hitro in enostavno poiščete izdelke, ki jih potrebujete.

Pisala so klasika, brez katere ne gre

Poslovni svet se modernizira, a pisala so večna. Vsak dan potrebujete kemični svinčnik, brez tega res ne gre. Pametne naprave nam veliko pomagajo, a papir in pisalo sta kljub temu še vedno najbolj pomembna za zapiske. Ni torej dileme, zakaj so pisalni seti najpogostejše poslovno darilo. V naši ponudbi so različna pisala, med seboj pa se razlikujejo glede na barvo, obliko, debelino pisalne konice in način zapiranja. Lahko izberete naravni videz v lesu ali pa klasično kovinsko pisalo. Poskrbimo tudi za bolj dodelano pisarniško opremo in tako so na voljo tudi pisala z laserjem ali pa svetilko. Lahko jih naročite tudi v setu, ki ga damo v darilno embalažo. Obsega različne produkte, lahko samo pisala in etui, lahko pa tudi obesek za ključe, etui za vizitke ali peresnico.

Mislimo tudi na sodobna podjetja, ki ne potrebujejo le običajnih pisal, ampak pisala za tablice. Imajo posebno screen touch konico, s katero lahko pišete po tablici. Če imate partnerje, za katere veste, da veliko uporabljajo tablico, bo takšno promocijsko pisalo odlična izbira.

Pisala

Mape, rokovniki, blokci in ostala pisarniška oprema

Pisala nikakor niso edini izdelek, ki ga lahko naročite pri nas. Pisarniška oprema obsega tudi barvice in markerje za še bolj pisane in organizirane zapiske, kar nekaj izbire je tudi za otroke. Za risanje in drugo projektiranje naročite običajen svinčnik, seveda pa ne gre pozabiti na beležke, blokce, samolepljive listke in žepne rokovnike. Za dobro arhiviranje poskrbijo mape, za zaščito pa etuiji - za telefon, računalnik, dokumente, vizitke ... Če želite, da so vaša poslovna darila tudi zelo praktična in priročna, lahko podarite kalkulator (žepni računalnik). V naši ponudbi je več različnih modelov. V bogati izbiri pisarniške opreme boste našli tudi različen pribor, od ravnil do led svetilk. Vse na enem mestu poiščete na naši spletni strani, kjer boste našli ogromno idej, tudi ko vam zmanjka domišljije. Izberite to leto nekaj povsem izvirnega!

Potisk pisarniške opreme

Za promocijska pisala in pisarniško opremo je obvezno, da so tudi potiskana. Nanje bomo dodali logotip vašega podjetja, da boste z vsakim darilom še bolj prepoznavni. Če imata vprašanja glede konkretne namestitve logotipa na določen izdelek, nas seveda pokličite in z veseljem vam bomo svetovali. Tudi sicer smo vedno na voljo za individualno svetovanje, da poiščemo rešitve, ki najbolj ustrezajo vašemu podjetju. Promocijska pisala naj imajo vedno vaše podatke, poleg imena lahko tudi druge informacije ali pa slogan, kakšno posebno sporočilo. Prav na vsakršni pisarniški opremi je prostor za potisk, velja pa dobro premisliti, kam bomo kaj umestili.

Pisarniška oprema

Gropikov eko program pisarniške opreme

Radi skrbimo za okolje in naravo, če je tudi filozofija vašega podjetja takšna, je prav, da izberete eko darila. Raznolika pisarniška oprema iz eko programa bo zagotovo pustila vtis, primerna pa je tako za stranke, poslovne partnerje in za vaše zaposlene. Tudi izdelke iz lesa se brez težav dopolni z logom, nazivom ali sloganom blagovne znamke, da se boste v svetu predstavljali v najboljši luči. Izbirate lahko med lepimi rokovniki in beležkami, svinčniki iz lesa, pisalnimi seti, barvicami in bloki, na voljo pa so tudi čudoviti leseni okvirji za slike.

Preverite pisala za tablice