Pošlji povpraševanje

Pisarniška oprema je lahko uporabno in diskretno darilo

Pisarniška oprema je izjemno primerna kot poslovno darilo za podjetja vseh vrst, saj je vsestransko uporabna. V podjetju Gropik smo specialisti za prodajo poslovnih daril in se s to dejavnostjo ukvarjamo že 25 let. V ponudbi imamo širok nabor izdelkov, od pisarniške opreme in potrebščin do športnih pripomočkov in elegantnejših artiklov. Trdno verjamemo, da poslovna darila skrivajo ključ do poslovne uspešnosti, saj ljudje darila večinoma zelo radi prejemajo.

»Prepričani smo, da pot do zadovoljnih strank vodi tudi prek daril.«

Med našimi artikli, zlasti med izdelki pisarniške opreme, se vedno najde kaj diskretnega in ustreznega, pa naj bo to koledarček, denarnica ali pisalo. Partnerji si vas bodo najbolj zapomnili, če bodo lahko promocijski izdelek, ki ga prejmejo, uporabljali pri delu. Tako bo uporabna pisarniška oprema ali pisalo stranko vsakodnevno spomnila na vas. Pri razvoju odnosov s sedanjimi in bodočimi strankami je poslovno darilo največ, v kar lahko vložite. Pomagamo vam izbrati pravšnjega za vsak okus.


Vedno uporaben dar so rokovnik in pisala, ki olajšajo delovni vsakdan

Niso vsi za draga darila, zato je včasih izbira kar težka. Prepričani pa smo, da z rokovnikom in pisali ali z drugo pisarniško opremo ne boste nikoli zgrešili. V pisarniških ali proizvodnih okoljih bodo prišli še kako prav. Rokovnik lahko stranka s pridom uporablja tudi v zasebne namene, zato je resnično vsestranski. Če boste nanj natisnili še svoj logotip ali logotip vaše stranke, boste pokazali dodatno mero iznajdljivosti in inovativnosti. Z dodajanjem personaliziranih napisov lahko povečate ozaveščenost o svoji blagovni znamki in jo na ta način promovirate. Uporaba promocijskega materiala kot poslovnega darila dobesedno ustvarja vaše dobro ime. Če na artikel dodate naziv vašega podjetja, logotip in kontaktne podatke povečujete tudi krog potencialnih strank. Ni naključje, da je to oblika marketinga, ki je vedno dobrodošel. Poslovna darila so učinkovita metoda oglaševanja, ker jih stranke običajno obdržijo in uporabljajo precej pogosto. Pri načrtovanju in izbiri izdelkov vam radi pomagamo, saj imamo že četrt stoletja izkušenj s poslovnimi darili. S tem, ko stranke od vašega podjetja prejmejo nekaj brezplačnega, to podjetje povezujejo s pozitivnimi občutki. Prepričajte se o pozitivnih učinkih naših izdelkov in nas kontaktirajte!

Namizni koledar

Tudi mapa za dokumente je lahko uporabno darilo, sprejeto s hvaležnostjo

Če imajo vaši poslovni partnerji še vedno veliko papirnatih zapisov, dokumentov in evidenc, bo zanje odlično darilo mapa za dokumente ali podoben kos pisarniške opreme. V naših katalogih najdete številne modele map za shranjevanje dokumentov, od bolj dekoriranih do bolj preprostih. Čeprav postaja poslovanje na splošno vse bolj elektronsko, pa se tiskanju in urejanju dokumentov v pisarnah ne moremo popolnoma izogniti. Zato vedno pridejo prav darila, ki nam pomagajo organizirati nered na pisalni mizi ali v predalu oziroma olajšajo prenašanje dokumentov. Poslovnim partnerjem lahko poklonite izdelke pisarniške opreme iz trpežnega kartona, kovine, plastike ali usnja. Prisluhnite našim nasvetom in preglejte našo ponudbo.

PREVERITE TUDI NAŠ SPLETNI KATALOG

Promocijski USB ključek je pravšnje darilo za vse tehnične navdušence

Vse več pomembnih dokumentov v podjetjih shranjujemo elektronsko, zato je promocijski USB ključek odlično darilo. Nanj lahko shranimo tudi informativni material svojega podjetja, ki ga stranka pregleda ob zagonu naprave. Stranke nam bodo za ta ključek večinoma hvaležne, saj shranjevalnega prostora za elektronske zapise po navadi nikoli ni dovolj. Naše izkušnje kažejo, da so poslovna darila, ki jih odlikuje uporabnost, dobro sprejeta. Da bi znali izbrati pravo darilo za vaše poslovne stranke, vam bomo radi pomagali z izkušnjami in nasveti. Podjetje, ki vlaga v poslovna darila, prejemniku sporoča, da je to pomemben odnos.

»Gesta poklanjanja daril lahko poveča zvestobo in vodi v nadaljnje spodbudne poslovne rezultate.«

 Oglasite se pri nas in si oglejte bogato ponudbo izbire poslovnih daril, ki smo jih pripravili za vas.