Sprej za razkuževanje naj bo vedno v žepu ali torbici

Dezinfekcijski sprej za roke je danes izjemno iskan, saj si je življenje brez njega težko, oz. skorajda nemogoče predstavljati, če si le želite ostati zdravi. Ta bo učinkovito uničil vse bakterije, viruse in glive s katerimi boste morebiti prišli v stik in vam omogočil, da se boste dobro zaščitili. Če sedete pred računalnik in pobrskate po spletu boste videli, da je trg preplavljen z najrazličnejšimi spreji za razkuževanje, ki pa pogosto niso takšni kot bi morali biti. Nekateri so bolj učinkoviti od drugih, zato je pri nakupu razkužila potrebno upoštevati določene dejavnike. Ne nazadnje igra faktor tudi cena, katera je pogosto previsoka, izdelek pa se ne razlikuje bistveno od ostalih. Slabi dezinfekcijski spreji za roke nimajo širokega spektra delovanja in ne zavarujejo pred vsemi mikroorganizmi kot bi to bilo potrebno. Tudi kontaktni čas razkužila v spreju ali katerega koli drugega razkužila za roke je dobro poznati, saj se ta ne sme prehitro posušiti. Ko je to suho, namreč neha učinkovati na viruse in bakterije, kar se rado dogaja s spreji za razkuževanje, ki imajo previsoko vsebnost alkohola. Ti prav tako niso prijetni za uporabo, saj imajo neprijeten vonj ali celo dražijo oči in sluznico ter kožo na rokah preveč izsušujejo. Ta razpoka in je zaradi mikro ranic še dovzetnejša za okužbe. Zaželeno je, da spreji za razkuževanje vsebujejo določene negovalne sestavine, ki poleg zaščite, nudijo koži tudi določeno nego.

sprej za razkuževanjerazkužilo za rokedezinfekcijski sprej za rokerazkužilorazkužilo v spreju


Dezinfekcijski sprej za roke uporabljajte redno in temeljito

Seveda z umivanjem rok lahko storite marsikaj, vendar z njim odstranite le umazanijo in mikrobe, mikroorganizmi pa zaradi izjemne odpornosti pogostokrat ostanejo na koži. Če se umivanje ne izvaja res temeljito, lahko ti kljub vodi in milu ogrozijo zdravje posameznika. Redna in pravilna uporaba razkužila v spreju, je prav tako kot dosledno vzdrževanje higiene, izjemno pomembna in potrebna. Kakovostni spreji za razkuževanje, dokazano koži manj škodijo kot agresivna mila in voda, poleg tega pa so učinkovitejši pri uničevanju škodljivih mikroorganizmov. Mnogi ljudje pogosto storijo napako in razkužilo iz rok sperejo, kar seveda ni potrebno niti priporočljivo. Pomembno je upoštevati navodila proizvajalca, ki so navedena na embalaži. Pri sami uporabi mora razkužilo za roke popolnoma prekriti dlani in zapestji, potrebno pa ga je temeljito vtirati, dokler le-te niso suhe. Ne pozabite na področja med prsti, okoli palcev, po hrbtišču dlani, okrog zapestij in zelo pomembno – okoli nohtov ter pod njimi. Roki se morata posušiti na zraku, potem pa jih dobro natrite s kakovostno kremo.


Med artikle za osebno nego ne spadajo le kozmetična sredstva

Pripomočki za osebno nego se med seboj precej razlikujejo. Mednje ne spadajo le zobne paste, šamponi in mila, temveč obstaja tudi precej drugih izdelkov namenjenih skrbi za telo in njegovi negi. Nikoli poprej si ljudje, katerih poklic ne zahteva nenehno uporabo razkužila, nismo mislili, da bo razkužilo za roke postalo bolj nujno kot vsi ostali pripomočki za osebno nego, ki jih sicer vsakodnevno uporabljamo. Prav tako je vsem nekaj nepojmljivega in tujega nošenje maske za obraz, ki je postala obvezna, zaradi česar so te postale zelo iskane. Pandemija katera je napadla naš planet, nas je prisilila k razmišljanju ter varovanju svojega in zdravja naših bližnjih. Da se bomo virusa uspešno ubranili, je uporabljanje primernega razkužila za roke in maske za obraz treba izvajati redno, pravilno in po navodilih strokovnjakov. Antibakterijsko oz. antivirusno razkužilo za roke iz naše ponudbe, je pakirano v priročni embalaži na pritisk in enostavno za uporabo. Ker je pakiranje manjše ga lahko spravite v žep ali torbico ter ga imate na dosegu vedno, ko ga potrebujete. Prav tako je maska za obraz spravljena v ličnem etuiju s karabinom, katerega pripnete na pas. Po uporabi le-to zavržete in zamenjate z novo. Na izbiro imate tudi medicinske maske za enkratno uporabo, ki vas bodo skupaj s kakovostnim sprejem za razkuževanje odlično zaščitile. Cene vseh artiklov so konkurenčne, izdelki pa zadostujejo vsem zahtevanim standardom.

Set za negovanje kože


Med izdelki za osebno nego boste našli tudi praktične toaletne sete

Toaletni seti za osebno nego so vedno dobrodošli, saj jih lahko namenite komu za darilo ali pa lastnemu razvajanju in dobremu počutju. Zaradi svoje majhnosti so odlični za potovanja, ne zavzamejo veliko prostora, kljub temu pa se v njih nahaja vse kar je potrebno. Na naši spletni strani se lahko sprehodite tudi med kompleti za prvo pomoč, ki vsebujejo vse potrebno, da lahko oskrbite manjše poškodbe, žulje ali praske, prav tako pa lahko vanje spravite razkužilo v spreju. Kompleti za prvo pomoč so različnih velikosti in vsebin, našli pa boste tudi vodoodporne, ki jih lahko nosite okoli vratu in jih imate vedno na dosegu. Ponudba naših artiklov je velika in pestra, oglejte si jo na spletu in nam pišite ali nas pokličite.